Ce se întâmplă, de fapt, pe 15 septembrie. Stere a rupt tăcerea în legătură cu Simona Halep

Moldoveanu Camelia 01.09.2021, 11:25
Ce se întâmplă, de fapt, pe 15 septembrie. Stere a rupt tăcerea în legătură cu Simona Halep

Nunta anului în România! Simona Halep se mărită cu logodnicul ei, Toni Iuruc, pe 15 septembrie. Stere, tatăl campioanei noastre, a dezvăluit ce se petrece, de fapt, în acea zi. Primele declarații ale socrului mic despre marele eveniment din familia fostului lider WTA.

Simona Halep se mărită! Nunta anului în România

După ce a fost cerută în căsătorie în urmă cu puțin timp, Simona Halep urmează să se mărite. Evenimentul este programat pentru data de 15 septembrie. Stere Halep, socrul lui Toni Iuruc, a făcut primele dezvăluiri despre marele eveniment.

Cu toate că și-a susținut mereu fiica, Stere Halep nu are mari emoții. Tatăl campioanei României consideră că această cununie este doar o formalitate, dat fiind faptul că se știu intențiile celor doi îndrăgostiți.

Simona Halep o să se căsătorească doar civil, momentan. Potrivit tatălui sportivei, evenimentul o să aibă destul de mulți invitați. Cununia religioasă, însă, o să mai fie amânată, dar nu pentru mult timp.

Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. (…) Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut.

Mă înțeleg foarte bine, deocamdată (cu Toni Iuruc). (…) După cum se vede, ea e ok, totul îi merge foarte bine.

(Cununia religioasă âand va fi?) Asta nu știu încă, deocamdată. Vom vedea. Aproape de nuntă, să vedem. Cum se procedează ”, a mai spus tatăl jucătoarei de tenis pentru Antena Stars.

Ilie Năstase, despre marele eveniment

Ilie Năstase a anunțat în urmă cu puțin timp că Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă.  În momentul în care a fost întrebat ce cadou îi va oferi Simonei Halep cu ocazia marelui eveniment, fostul lider ATP a oferit următorul răspuns:

Nu ne-am decis încă ce cadou le vom lua mirilor. Mai avem ceva timp să ne hotărâm. Mă bucur pentru ei, dar nu le voi da nici un sfat legat de căsătorie, fiindcă cred ca fiecare are parte de experiența sa.

Personal nu îl cunosc pe viitorul mire, așa că va fi prima dată când ne vom și cunoaște… Pot însă să vă spun că voi fi îmbrăcat în alb, în costum de general alb, mai exact.

Îmi făcusem un costum alb și e cea mai bună ocazie să îl port. Ioana nu s-a decis încă la ce vestimentație va apela… Pe de altă parte, 15 septembrie va fi o dublă sărbătoare pentru mine, fiind și ziua soției.

Hotărâsem să ieșim la restaurant și destinul a făcut ca la același restaurant să facă petrecerea și tinerii miri… Cred ca va fi ceva de neuitat!”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Urmăriți Playsport.ro și pe