Ce se întâmplă între Neymar și Mbappe? Specialiștii au „citit” evenimentele și au oferit verdictul final. Să vedem dacă așa va fi!

Olteanu Ștefan 16.08.2022, 08:59
Ce se întâmplă între Neymar și Mbappe? Specialiștii au „citit” evenimentele și au oferit verdictul final. Să vedem dacă așa va fi!

Neymar (30 de ani) și Mbappe (23) sunt în plin conflict după meciul pe care PSG l-a disputat în runda precedentă din Ligue 1, iar specialiștii care au analizat ultimele evenimente consideră că situația dintre cei doi este una destul de tensionată. De altfel, francezii de la L’Equipe au dezvăluit că Neymar și Mbappe au fost băgați în ședință de conducerea lui PSG.

Mai e cale de împăcare între Neymar și Mbappe? Specialiștii au aflat detalii importante după PSG – Montpellier 5-2

Titulari în runda precedentă din Ligue 1, în duelul PSG – Montpellier 5-2, Neymar și Mbappe au fost protagoniștii unui moment controversat, iar la scurt timp după încheierea partidei, specialiștii au oferit detalii amănunțite despre amploarea conflictului izbucnit între cei doi.

În minutul 23 al confruntării menționate, Kylian Mbappe a „arestat” mingea pentru a executa o lovitură de pedeapsă. Asta deși, în mod normal, responsabilul pentru executarea penalty-urilor era Neymar. Totuși, brazilianul a fost îngăduitor și nu s-a opus dorinței lui Mbappe. Doar că francezul l-a dezamăgit și a ratat.

În finalul primei reprize, mai exact în minutul 43, PSG a beneficiat de un nou penalty. De data aceasta, Neymar s-a grăbit să ia mingea în brațe, însă în scurt timp s-a trezit cu Mbappe lângă el.

Francezul îi cerea din nou balonul, deoarece dorea să transforme tot el lovitura de pedeapsă. După câteva secunde în care cei doi au avut un schimb de replici în văzul camerelor, Mbappe a plecat dezamăgit de la punctul cu var și Neymar a transformat cu succes penalty-ul.

Însă, asta a fost doar începutul. Imediat după meci, Neymar nu s-a mai putut abține și a acționat pe rețelele de socializare. Specialiștii din presa franceză au observat că brazilianul a apreciat mai multe postări sugestive din spațiul online, care nu au făcut decât să confirme conflictul dintre el și Mbappe. Una dintre postările apreciate a sunat în felul următor:

„Acum este oficial, Mbappe este cel care execută penalty-urile la PSG. În mod clar, este ceva scris în contract, pentru că, la niciun club din lume, Neymar nu ar fi al doilea executant. Astfel, datorită contractului său, Mbappe pare patronul lui PSG”.

Ședință de urgență la PSG

După tot acest șir de evenimente, L’Equipe susține că șefii lui PSG au convocat o ședință de urgență cu Neymar și Mbappe, la care a fost nevoit să ia parte și antrenorul Cristophe Galtier.

„Este foarte competitiv, vrea să fie bun, vrea să fie bun într-un timp cât mai scurt. Când va fi la capacitate 100%, va face diferența și mai mult. Aceștia sunt jucători cărora le place să marcheze, care își doresc să marcheze, care atacă… Așa că este normal. Nu, nu e dezamăgit, dar e puțin în urmă fizic în comparație cu coechipierii săi”, a declarat Cristophe Galtier, după PSG – Montpellier 5-2.

Un alt detaliu important descoperit de presa franceză este acela că Mbappe s-a confruntat cu anumite probleme personale în ultima săptămână. În ciuda acestui fapt, el și-a manifestat dorința de a evolua contra lui Montpellier.

Despre situația lui Mbappe a vorbit și italianul Marco Verratti, mijlocașul lui PSG.

„Kylian e un jucător care mereu vrea să facă bine. Cred că după penalty-ul ratat s-a îmbufnat puțin, dar asta e normal. E un jucător grozav, care vrea mereu să facă diferența. Când ratează este dezamăgit. Asta e ceva normal. Dar după a arătat cât de hotărât este și a marcat primul gol (n.r. – primul din acest sezon).

E frumos când este supărat, pentru că asta înseamnă că îi pasă foarte mult de această echipă, că vrea să facă bine, că vrea să facă diferența”, a transmis Marco Verratti, potrivit RMCsport.

„Telenovela” dintre Icardi și PSG se apropie de final. Anunțul făcut de antrenorul Christophe Galtier.

Urmăriți Playsport.ro și pe