Ce spune fosta soție a lui Bănel Nicoliță, Cristina Pisică, despre șansele soțului de a o recuceri

Autor: Catalan Alexandru / 17.12.2021, 15:31
Ce spune fosta soție a lui Bănel Nicoliță, Cristina Pisică, despre șansele soțului de a o recuceri

”Nu pot spune nimic clar acum! Nici albă, nici neagră! Eu sunt de modă mai veche, adică prefer să nu-mi spăl rufele decât în familie, cum se spune!”, susține cea care i-a dăruit două fete lui Bănel Nicoliță

Fostul fotbalist al Stelei, Bănel Nicoliță (36 de ani) ar putea avea o șansă minimă să se împace cu soția sa, Cristina, de care a divorțat în urmă cu aproape doi ani. Însă va trebui să-și joace cu multă atenție cărțile!

Deși e departe de a face declarații ferme împotriva unui asemenea scenariu, fosta sa parteneră de viață, Cristina Pisică, e totuși extrem de rezervată în privința materializării unei variante optimiste în acest caz.

Impact.ro a a încercat să afle ce se ascunde în spatele tăcerii celei care i-a dăruit doi copii fostului fotbalist, ce a recunoscut public că traversează în ultima vreme o perioadă critică.

„Bănel poate spune că e o persoană publică. Eu, nu. Și nici nu-mi doresc asta! Pe de altă parte, sunt la curent cu ce a spus el în ultima vreme. Nu știu ce să vă zic pe tema asta! Nici mie nu mi-e destul de clar. Nu știu nici cât e de sincer, dar în primul rând nu vreau să mă avânt să fac declarații pe tema asta. Nici albă, nici neagră!  Prefer să tac și să urmăresc evoluția situației. Eu sunt de modă mai veche, adică prefer să nu-mi spăl rufele decât în familie, cum se spune!”, a declarat Cristina Pisică pentru impact.ro.

Poate veni oricând să-și vadă copiii

Ea admite că fostul ei soț i-a spus și ei ceea ce avea să spună mai apoi lumii întregi, dar refuză să precizeze ce răspuns i-a oferit acestuia.

„Suntem doi părinți normali, care am decis cândva că drumurile noastre se despart, dar care conștientizează că au doi copii de crescut. Ca atare, Bănel Nicoliță poate veni oricând, în orice moment al zilei să-și vadă fetele. Nu i-am impus niciun fel de regulă pe tema asta și nici nu i-am îngrădit în vreun fel legătura cu copii săi. Amândoi am preferat să nu ne bălăcărim la despărțire, iar divorțul nostru s-a consumat în fața unui notar. Despre ce va fi în viitor nu pot face niciun fel de speculații. Sau afirmații. Cel puțin nu acum!”, mai spune fosta jumătate a lui Bănel Nicoliță.

Ea spune că deciziile luate cândva nu prea mai merită să fie comentate, fiindcă „fiecare dintre noi am făcut alegerile pe care le-am crezut cele mai bune, la un anume moment”.

Mezina face gimnastică la CSA Steaua

Cristina Pisică adaugă că fetele sale și ale lui Bănel, Natalia, de șase ani, și Amalia, de opt ani, par să fi moștenit ceva din pasiunea pentru sport a tatălui lor!

„Cu cea mare nu mi-e încă clară, dar la Natalia vă pot spune că e pasionată de gimnastică. De altfel, mezina e înscrisă la secția de gimnastică a Clubului Sportiv Steaua, fiindcă eu și fetele mele locuim în București”, a mai spus ea.  

La rândul său, Bănel Nicoliță a dezvăluit recent, la scurt timp după revenirera în țară, că a trecut printr-o serie de momente dificile în plan personal, care l-au afectat destul de mult.

Divorț cu urmări

În urmă cu două luni, în octombrie, Bănel Nicoliță a plecat în Statele Unite ale Americii, presa scriind atunci că plecarea acestuia a fost forțată de faptul că fostul fotbalist avea nevoie să strângă banii necesari pentru stingerea unei datorii semnificative către diverși cămătari. Deși nu a oferit prea multe detalii pe tema asta, Bănel Nicoliță a recunoscut acest lucru, adăugând că acest lucru, dar și divorțul din 2020 i-au dat peste cap întreaga viață.

În acest context, el a precizat că regretă divorțul de fosta sa soție, alături de care a fost împreună între 2014 și 2020, dar nici nu a anunțat că-și propune s-o recucerească și să se întoarcă alături de ea și de fetele sale. El a adăugat însă că fosta soție a avut mai multă dreptate decât el, atunci când în anumite împrejurări l-a sfătuit să nu ia anumite decizii, care în final s-au dovedit total neinspirate.