Ce spune Iuliu Mureșan despre o posibilă revenire a lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar fi extraordinar”

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 22:43
Ce spune Iuliu Mureșan despre o posibilă revenire a lui Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar fi extraordinar”

Iuliu Mureșan a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să revină la Dinamo. Oficialul „câinilor roșii” crede că această veste este una excelentă pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Iuliu Mureșan salută revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo

După ce Mircea Rednic a revenit pe banca tehnică de la Dinamo, Mircea Lucescu a făcut o declarație surprinzătoare. Cel din urmă a spus că o să vină vremea când și el o să se alăture „câinilor roșii”. Playsport.ro a realizat un material în exclusivitate cu „Tata Nițu”, vecinul și prietenul lui „Il Luce”, în care acesta a mărturisit că antrenorul lui Dinamo Kiev o să preia Dinamo București alături de Răzvan Lucescu.

Cu Mircea mă știu din facultate, eu eram la Agronomie și soția la ASE. Suntem și vecini în centrul Bucureștiului, discutăm des și, de fiecare dată când vine acasă, ne întâlnim. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac, el va prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan.”, a mărturisit „Tata Nițu” în exclusivitate pentru playsport.ro.

Află AICI ce condiție are legendarul antrenor și când s-ar putea produce revenire în „Groapă”.

După aceste dezvăluiri, Iuliu Mureșanu a mărturisit că-l bucură această veste. Cu toate că este pentru prima dată când a auzit această informație, oficialul lui Dinamo salută revenire lui „Mircea Lucescu”:

Eu m-aș bucura, nu știu nimic despre asta. ar fi extraordinar să vină. Și el și Răzvan Lucescu sunt două personalități pe care le respectăm. M-aș bucura, acum au auzit prima dată, nu știam de asta, ar fi extraordinar. Aștept orice investitor”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Între timp, Mircea Lucescu are treabă cu Barcelona

Koeman este apărat însă de Mircea Lucescu. La conferința de presă de dinaintea meciului direct, antrenorul român a spus că omologul său olandez a fost nevoit să lucreze într-o conjunctură deloc propice performanței.

Mai mult, „Il Luce” este de părere că Ronald Koeman este cel mai potrivit în acest moment pentru postul de antrenor al Barcelonei. Este însă nevoie de răbdare, pentru că în acest moment gruparea de pe Camp Nou este nevoită să se bazeze pe foarte mulți jucători extrem de tineri, foarte talentați, dar fără experiență.

Sunt de acord cu Koeman când spune că va fi dificil să obțină ceva în Liga Campionilor sezonul ăsta. Sunt multe echipe puternice.

El trece prin cea mai grea perioadă posibilă pentru un antrenor. Perioada de la finalul unui ciclu, cu fotbaliști tineri promovați în locul celor consacrați. Are nevoie de timp și de răbdare. În acest moment nu văd niciun antrenor care s-ar putea descurca mai bine decât Koeman.

E un sezon atipic. Aproape toate formațiile de top au nevoie de victorii după primele două meciuri din faza grupelor. Nu doar Barcelona vrea punctele miercuri. Asta căutăm și noi.

E normal ce se întâmplă acum la FC Barcelona. Nu e suficient să ai mulți tineri talentați, trebuie să fie și câțiva oameni experimentați în jurul lor. Cred că revenirea lui Aguero va aduce un plus important”, a declarat Mircea Lucescu, printre altele, la conferința de presă.