Ce spune milionarul propus de Borcea să investească la Dinamo

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 21:42
Ce spune milionarul propus de Borcea să investească la Dinamo

Cornel Varvara, omul de afaceri alături de care Cristi Borcea a urmărit, de pe stadion, partida Dinamo – FC Argeș, 6-1, a vorbit despre posibilitatea de a investi la formația din „Ștefan cel Mare”.

La finalul meciului de pe „Arena Națională”, Cristi Borcea a declarat faptul că a urmărit partida alături de un posibil viitor investitor la Dinamo.

Ce spune milionarul propus de Borcea să investească la Dinamo

Cornel Varvara susține că nu are niciun gând să investească în fotbalul românesc, fiind uimit de faptul că Cristi Borcea a lansat ipoteza conform căreia s-ar putea implica la Dinamo.

„Dacă doresc să investesc la Dinamo, spun clar: nu am de gând să investesc în fotbalul românesc. Sponsorizăm, de exemplu, echipa de baschet de la Bayern Munchen, avem parteneriate, dar niciodată nu va fi vorba de o investiție în sport sau în politică.

Am fost la meci și, e adevărat, am fost impresionat. O atmosferă superbă. Eu am lojă și la Bayern Munchen. M-a invitat Cristi Borcea, mi-a spus să vin, să văd, a fost un joc frumos. Îmi place să merg pe stadion, dar nu am niciun gând pentru a investi în fotbalul românesc”, a declarat Cornel Varvara, pentru ProSport.

Cornel Varvara: „Nu mi-a venit să cred”

„Mă cunosc cu Cristi de foarte mult timp și am mai fost și plecați împreună, el m-a invitat la meci, e adevărat că a fost o atmosferă incredibilă și, la un moment dat, chiar mi-a transmis: «Bă! Ai adus noroc!». Nu știu de ce a spus el așa ceva, poate că mă știa că sunt implicat în sport. În grupurile noastre de firme există și această ramură, de medicină sportivă, îmi place sportul, dar nu am vrut să intru să sponsorizez sau să investesc, chiar dacă am avut oferte și de afară, nu o să fac lucrul ăsta. Dacă eu mă duc și sponsorizez orice echipă, celelalte nu vor mai cumpăra de la mine, nu? Este clar, nu vreau, nu mi-a venit să cred când m-am văzut, azi, în toate site-urile… nu am treabă, nu am timp și nici energie pentru așa ceva, prefer să fac lucruri de caritate, de exemplu sunt sportivi care merg în cărucior, ne implicăm, dar nu trebuie știute aceste gesturi”, a mai spus Cornel Varvara.

Urmăriți Playsport.ro și pe