Cristi Borcea revine la Dinamo. Câți bani va investi în fiecare an: „Sigur putem să dăm”

Radu Bordei 30.05.2023, 15:55
Cristi Borcea revine la Dinamo. Câți bani va investi în fiecare an: „Sigur putem să dăm”

Cristi Borcea a fost entuziasmat de victoria strălucitoare de la meciul cu FC Argeș, de aceea chiar ia în calcul să se implice iar financiar la echipă. Nu în calitate de acționar majoritar, doar ca sponsor, prin intermediul familiei sale.

Cristi Borcea, din nou aproape de Dinamo

Se caută acționari la Dinamo, iar omul care „tăia și spânzura” la echipă, în urmă cu un deceniu, este gata de o revenire spectaculoasă, chiar dacă nu într-o poziție de vârf , la club. La Fanatik, Cristi Borcea a explicat cum vede implicarea sa și a familiei sale la Dinamo

Patrick, dacă va dori să fie acționar, foarte bine. Ca sponsor, familia mea va fi sigur, putem să dăm 500, 600 de mii ușor pe an, sau mai mult. Am mulți prieteni care au vrut să ia Dinamo de câteva ori, a comentat omul de afaceri. 

Acesta a recunoscut că lumea nu este atrasă să investească la fotbal.

Eu m-am întâlnit și cu Țiriac, dar el mereu îmi spunea: „Domnul Borcea, suntem milițieni amândoi, eu nu mă pricep la sportul dumneavoastră, tu nu te pricepi la al meu”. Am vorbit de atâtea ori, dar nu vrea să se implice și poate e mai bine. Nu vedeți câtă mizerie, câte cuvinte rele se aruncă. Și de mine s-a zis că am îngropat Dinamo sau mai știu e ce. Păi dacă Varga lasă echipa acum, duupă ce a luat 5 campionate, dacă nașul (Gigi Becali – n.red), dacă Rotaru, care sunt pe pierdere, lasă acum echipele, înseamnă că le-au nenorocit? Sau patronul de la Sepsi? A luat 2 Cupe ale României, nu a mai putut mai mult. Și nașul e pe pierdere, știți că eu vorbesc informat. Este cel puțin pe 10 milioane acum pe minus, a punctat Borcea

Cornel Varvara, gata să pompeze bani în echipă

Odată cu revenirea lui Dinamo în prima divizie şi cu construirea unui nou stadion, Borcea e sigur că oamenii de afaceri se vor înghesui să se alăture noului acţionariat al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Alături de Borcea, la disputa cu FC Argeş a fost prezent în tribună şi Cornel Varvara. Potrivit lui Borcea, omul de afaceri din Alba Iulia e dispus să investească sume mari de bani la Dinamo.

Aseară a fost un meci foarte important pentru ceea ce înseamnă Dinamo, pentru emulația creată, a fost un meci important. Fac apel la toți dinamoviștii, să facă un gest precuum Patrick, să dea și ei o primă, oricât. Fotbaliștii și antrenorul merită orice efort. Patrick și băieții au tras de mine să merg. Am venit și cu un prieten bun, tot dinamovist, Coni, pe care îl știm. Sperăm să ne adunăm cât mai mulți, eu nu voi mai intra direct, dar prin Patrick. Aștept să vină buldozerul la stadion, mă uit mereu pe geam și aștept. Și o să vedeți, când se va termina cu insolvența, Dinamo se va bate din nou ca înainte. Sunt sigur de asta”, a explicat Borcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe