Ce surpriză! PSG vrea un jucător al Barcei și oferă 25 de milioane de euro în schimbul său

Marian Cărăvan 26.03.2021, 19:37
Ce surpriză! PSG vrea un jucător al Barcei și oferă 25 de milioane de euro în schimbul său

Campioana Franței a pus a ochii pe unul dintre jucătorii Barcelonei și a trecut la atac. Ce surpriză! PSG vrea un jucător al Barcei și oferă 25 de milioane de euro în schimbul său.

Ce surpriză! PSG vrea un jucător al Barcei și oferă 25 de milioane de euro în schimbul său

Paris Saint Germain și-a stabilit prioritățile. Campioana Franței are un plan bine pus la punct, iar printre obiective se numără și consolidarea părții drepte a defensivei. Parizienii au ochit deja un jucător care ar putea face parte din lotul PSG. E printre țintele francezilor în următoarea perioadă de transferuri. PSG vrea un jucător al Barcei și oferă 25 de milioane de euro în schimbul său. Asta deși anul trecut viza un alt jucător al Barcelonei. Noua țintă a campioanei din Hexagon este un jucător împrumutat de Barcelona la Real Betis Sevilla. Împrumutul va expira la vară, jucătorul urmând să se întoarcă la gruparea catalană.

S-ar putea să fie deturnat de PSG, care este dispusă să ofere o sumă importantă pentru brazilianul Emerson Royal. În vârstă de 22 de ani, fundașul dreapta a fost împrumutat de Barcelona în 2019 pentru două sezoane la Real Betis. Evoluțiile bune de la gruparea andaluză au atras atenția parizienilor. În acest sezon, Emerson Royal a bifat 28 de meciuri în toate competițiile, cu două goluri și patru pase decisive. Potrivit presei spaniole, Mauricio Pochettino vede în Emerson Royal varianta ideală pentru postul de fundaș dreapta. Alessandro Florenzi și Colin Dagba sunt momentan opțiunile antrenorului argentinian pentru acest post.

Florenzi se va întoarce cel mai probabil la Roma, la finalul acestui sezon. În privința lui Dagba, francezul în vârstă de 22 de ani nu a avut evoluții concludente în acest sezon.

PSG vrea un jucator al Barcei si ofera 25 de milioane de euro in schimbul sau. Emerson Royal este imprumutat la Betis Sevilla
PSG vrea un jucator al Barcei si ofera 25 de milioane de euro in schimbul sau. Emerson Royal este imprumutat la Betis Sevilla

Barcelona face profit cu un jucător care nu a evoluat pentru catalani

În aceste condiții, întărirea flancului drept al defensivei devine o prioritate pentru PSG. La campioana Franței sunt toate șansele să își facă apariția brazilianul Emerson Royal. Există o ofertă de 25 de milioane de euro pentru jucătorul Barcelonei, anunță Mundo Deportivo, Iar dacă mutarea se va concretiza, gruparea condusă de Joan Laporta va obține un profit de pe urma unui jucător care n-a evoluat deloc pentru catalani.

În 2019, Barcelona l-a transferat pe Emerson Royal de la Atletico Madrid, contra sumei de 12 milioane de euro. Însă jumătate din această sumă a fost achitată de Betis Sevilla, formație care l-a împrumutat pentru două sezoane. E foarte probabil ca oferta celor de la PSG să fie acceptată. Asta și în condițiile în care catalanii mizează pe postul de fundaș dreapta pe Sergi Roberto și Serginho Dest.

Născut la data de 14 ianuarie 1999, la Sao Paulo, Emerson Royal are o cotă de piață de 25 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe