Ce televiziune va transmite meciul lui Sepsi din playoff-ul Conference League

Ioan Valentin Oprea 23.08.2023, 14:42
Ce televiziune va transmite meciul lui Sepsi din playoff-ul Conference League

Sepsi – Bogo Glimt, meciul tur din playoff-ul Ligi Campionilor, se vede pe Digi Sport. Programată joi, de la ora 20:00, partida de la Sfântu Gheorghe va putea fi urmărită, în format live text, şi pe site-ul PlaySport.ro.

Oficialii câştigătoarei Cupei României se aşteaptă ca disputa cu norvegienii să se joace cu casa închisă. Aproximativ 6000 de tichete au fost deja vândute, iar ultimele 2400 urmează să fie comercializate în orele următoare.

2,9 milioane de euro, premiul de la UEFA pentru calificarea în grupe

Gruparea din judeţul Covasna are asigurată deja o sumă de 750.000 de euro, dar o eventuală calificare în grupele Conference League poate umple visteria lui Sepsi. 2,9 milioane de euro este bonusul pe care îl acordă UEFA pentru echipele ce acced în această fază a competiţiei.

La scurt timp după disputa de luni, cu Hermannstadt, încheiată la egalitate, scor 1-1, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a subliniat că Bodo este o echipă foarte periculoasă pe faza de atac.

Începând din seara asta, o să ne concentrăm pe următorul meci. Am câteva informații că sunt o echipă puternică și că marchează multe goluri. O să încep să îi studiez și să îl analizez. Vrem să scoatem un rezultat pozitiv, a decretat „Ciobi”.

Vrea mai multă atenţie la fazele fixe

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani s-a declarat nemulţumit de modul în care a funcţionat organizarea echipei sale la fazele fixe în ultima etapă din Superligă şi le-a transmis elevilor săi că este nevoie să trateze cu maximă atenţie astfel de faze în dubla manşă cu Bodo Glimt.

Am fost statici la gol. Nu a fost numai faza respectivă, a fost și una în care puteam să încasăm golul 2. Este un punct pe care l-am acumulat. Avem un parcurs bun. Important este să ne revenim fizic. Reprezentăm România și vrem să o facem bine!”, a fost îndemnul lui Ciobotariu pentru Marius Ştefănescu şi ceilalţi coechipieri ai săi.

În plus, la finalul meciului cu Hermannstadt, Ciobotariu a fost fair-play şi a recunoscut că unicul gol al echipei sale ar fi trebuit să fie anulat, pe motiv de fault în atac. În prealabil, Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional, afirmase, la rândul său, că reuşita lui Sepsi nu trebuia validată.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe