Ciobotariu recunoaşte că golul marcat de Sepsi trebuia anulat: „A fost corect ce a spus Ion Crăciunescu”

Ioan Valentin Oprea 21.08.2023, 21:12
Ciobotariu recunoaşte că golul marcat de Sepsi trebuia anulat: „A fost corect ce a spus Ion Crăciunescu”

Liviu Ciobotariu a fost fair-play după remiza cu Hermannstadt, scor 1-1. Antrenorul principal al celor de la Sepsi recunoaşte că golul echipei sale ar fi trebuit anulat.

„Ciobi” crede că unicul gol al trupei din Sfântu Gheorghe a venit în urma unui fault în atac. În prealabil, Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional, analizase faza cu pricina şi subliniase că fotbalistul lui Sepsi, Kallaku, avusese o intervenţie neregulamentară asupra lui Bejan.

Nu comentez arbitrajul, nu este normal, sunt alte persoane care trebuie s[ fac[ aceasta. Am văzut imaginile şi cred că a fost corect ce a spus domnul Crăciunescu”, a transmis Ciobotariu, la Digi Sport.

Vrea mai multă concentrare la fazele fixe

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani e nemulţumit, în schimb, de modul în care au tratat elevii săi fazele fixe. Ciobotariu cere mai multă atenţie din partea covăsnenilor şi transmite că astfel de erori nu mai sunt permise în Europa, în faţa unor adversari puternici, precum Bodo Glimt. „Ciobi” dă însă vina pe oboseală şi e ferm convins că organizarea de la fazele fixe va fi ireproşabilă joi, contra norvegienilor.

Am fost statitici. De aceea, am spus că poate să fie şi o oboseală. Nu a fost numai faza aceea, a mai fost o fază în care puteam să încasăm golul doi din fază fixă. S-a văzut un blocaj la noi şi fizic, şi psihic. Avem un parcurs bun. Un moral bun, cu zece meciuri fără înfrângeri, dar este important să ne revenim şi să reprezentăm România cu mândrie”, a rămăs optimist Ciobotariu.

„Ciobi” spune că nu a apucat, până în prezent, să analizeze în detaliu jocul scandinavilor, dar e optimist că va găsi punctele slabe ale celor de la Bodo, iar Niczuly şi ceilalţi coechipieri ai săi vor face joi o figură frumoasă.

Începând din seara aceasta, ne vom concentra pe următorul meci. Nu i-am studiat pe norvegieni, am fost concentraţi pe jocul cu Hermannstadt. Norvegienii au o echipă puternică, care ajunge cu lejeritate în faţa porţii adverse. Voi începe să-i studiez, iar jucătorii noştri vor avea toate informaţiilor în timp util”, a explicat Ciobotariu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe