Ce urmează pentru Florin Tănase după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Veste de ultim moment primită de fanii FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 29.03.2022, 18:48
Ce urmează pentru Florin Tănase după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Veste de ultim moment primită de fanii FCSB

Florin Tănase a fost depistat pozitiv cu Covid-19 a doua zi după meciul amical pierdut de România pe stadionul Steaua contra Greciei cu scorul de 1-0. Firește că mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani nu a mai făcut parte din lotul deplasat de Edi Iordănescu în Israel pentru meciul de marți seară.

Florin Tănase, alături de Răzvan Marin, Deian Sorescu și Alexandru Mitriță au intrat imediat în izolare, iar în locul lor selecționerul i-a convocat de urgență pe Darius Olaru și Claudiu Petrila de la naționala de tineret. Cei 4 „tricolori” au revenit la echipele lor de club, iar cei de la FCSB au primit o veste excelentă în ceea ce îl privește pe Florin Tănase.

Florin Tănase a făcut o formă ușoară de Covid-19 și ar putea fi apt pentru meciul cu Universitatea Craiova de la finalul săptămânii

Potrivit Fanatik, căpitanul FCSB-ului a fost depistat negativ la ultima testare pe care a efectuat-o. Mai mult, starea sa de sănătate este una bună, astfel că urmează să revină în scurt timp la antrenamentele conduse de antrenorul Toni Petrea.

Florin Tănase a făcut o formă ușoară a acestei boli și nu are nevoie de zile suplimentare de recuperare. Astfel că, potrivit sursei citate, el are șanse foarte mari să joace contra Universității Craiova la finalul acestei săptămâni.

Edi Iordănescu a povestit coșmarul prin care a trecut la prima sa acțiune ca selecționer al României

Pe lângă cei 4 jucători infectați cu SARS-CoV-2, Edi Iordănescu a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului din Israel că naționala României s-a mai confruntat și cu alte două focare. Unul de gripă și altul de viroză.

Doctorul chiar spunea că în toată carieră lui nu a întâlnit așa ceva. Am avut trei focare diferite, viroză, gripă și Covid. Am avut în meciul cu Grecia trei jucători care au jucat cu Covid. Am făcut o paralelă cu meciurile din trecut și parametrii lor au fost mult mai slabi. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva.

Se creează o stare foarte proastă. Băieții văd că le mai pică câte un coleg. Văd că sunt închiși în cameră. Li se aduce mâncare pe sub ușă. Se schimbă starea de la o oră la alta. Am avut tentative de jucători care s-au simțit mai bine și au ieșit pe teren și după s-au întors înapoi în izolare.

Dar trebuie să ne întărim. Am testat toți jucătorii înainte. Ne-am adaptat. Toți din jurul echipei au răspuns extraordinar. Am avut și în staff-ul tehnic, medical, administrativ. E foarte greu să ții sub control situația. Vreau să cred că am epuizat acum toate ghinioanele și în vară să fie mult mai bine”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă susținută luni la Netanya.