Ce veste bombă a venit înainte de Australian Open. Simona Halep își poate reîntâlni victima preferată

Moldoveanu Camelia / 29.12.2021, 11:37
Ce veste bombă a venit înainte de Australian Open. Simona Halep își poate reîntâlni victima preferată

Simona Halep s-ar putea confrunta în Australia cu o adversară de tradiție. Fanii „sportului alb” au primit o veste uriașă din partea unei jucătoare de tenis de top. Revenirea mult așteptată ar urma să aibă loc la Melbourne.

Revenirea mult așteptată. Simona Halep s-ar putea confrunta iar cu ea

Simona Halep a decis să joace cât mai mult în anul 2022, asta pentru a încerca să recupereze din punctele pierdute în 2021. Astfel că jucătoarea de tenis din Constanța a plecat în Australia hotărâtă să participe la toate turneele.

O altă decizie mult așteptată este cea a lui Naomi Osaka. Ea a stat departe de tenis după meciul pierdut pe 4 septembrie, la US Open, în fața surprinzătoarei Leylah Fernandez, asta după ce a mărturisit că suferă de anxietate și nu poate face față presiunii pe care presa, și nu numai, o pune pe ea.

Câștigătoarea a patru titluri de Grand Slam a zburat în Australia pentru a participa la turneul de nivelul WTA250 de la Melbourne, dar și pentru a-și apăra titlul de la Australian Open.

Rămâne de văzut cum o să facă față presiunilor de această dată, cert este faptul că aparițiile la conferințele de presă sunt obligatorii. În acest moment se află pe locul 13 în clasamentul mondial, însă dacă își apără cele 2.000 de puncte de la Australian Open, atunci ar putea reveni spectaculos printre primele poziții.

În ceea ce privește o posibilă întâlnire cu Simona Halep, după toate cele întâmplate de-a lungul anului trecut pentru amândouă, este foarte greu de spus cine ar putea câștiga. Cert este că până acum românca are patru victorii și o singură înfrângere în fața lui Osaka.

Ce se întâmplă cu restul jucătoarelor din România în Australia

Nu se anunță un sejur ușor pentru Simona Halep, în Australia. Jucătoarea din România a plecat deja spre Australia, pentru a se pregăti intens pentru Australian Open. Cu toate acestea, situația de la Antipozi se anunță una incomodă. Asta pentru că pandemia este departe de a fi gata.

Așa că Simona Halep, dar și restul jucătoarelor din România, s-ar putea trezi cu mai multe restricții decât cele pe care deja le respectă. Se știe că Australia este una din țările care a luat printre cele mai dure măsuri de combatere a virusului. Dar varianta Omicron pune totul în pericol.

Situația generată de varianta Omicron a virusului SARS-CoV-2 începe să devină alarmantă în Australia. Cazurile au început să crească și a fost raportat primul deces, din cauza noii versiuni de coronavirus. Un bărbat de 80 de ani a fost victima, deocamdată autoritățile nu au anunțat noi restricții.

Autoritățile din Australia nu au oferit foarte multe detalii cu privire la decesul cauzat de Omicron, cu excepția faptului că bărbatul a contractat virusul la un centru de îngrijire a persoanelor în vârstă și a murit într-un spital din Sydney.

Mai mult ca sigur Simona Halep va urmări cu atenție cum vor evolua lucrurile. românca și-a programat să joace în primele trei turnee ale anului, mai ales că urmărește să intre în formă. Fostul lider mondial va lua startul în turneul de la Melbourne, de pe 4 ianuarie, apoi va participa la Sydney, înainte să intre în Australian Open, pe 17 ianuarie.