Simona Halep, terifiată de varianta Omicron. S-a izolat în casă de teamă

Moldoveanu Camelia 26.12.2021, 15:41
Simona Halep, terifiată de varianta Omicron. S-a izolat în casă de teamă

Simona Halep a plecat deja în Australia și speră ca eforturile depuse în ultima vreme, dar și în perioada care urmează, să ducă la îndeplinirea obiectivelor pentru 2022. Campioana României o să petreacă Revelion departe de cei dragi, însă a mărturisit că nu o deranjează acest lucru.

Crăciun restrâns și un Moș darnic

Înainte de Australian Open (17-30 ianuarie), Simona Halep își face „încălzirea” și cu alte turnee. Nici nu s-a terminat Crăciunul, iar campioana României a fost nevoită să zboare către Australia. Ea a mărturisit că a avut parte de tot ce și-a dorit, însă a preferat să stea retrasă pentru a se proteja de o posibilă infectare cu Omicron.

(n.r.: Cum a fost Crăciunul în familie? În familia ta de astă dată.) Da, am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit. M-am protejat cu teama de Omicron. Acum sunt gata de plecare.

(n.r.: A fost bun Moş Crăciun cu tine?)
A fost. În fiecare zi este, pentru că am o viaţa frumoasă şi chiar sunt ok.

Eu l-am făcut. Îmi place să fac bradul şi în fiecare an, când am ocazia şi sunt acasă, îl împodobesc. Ultimii doi ani i-am petrecut acasă. A fost diferit, dar am experienţe de a pleca în perioada aceasta şi nu mi-a fost greu. E OK să plec acum.”, a spus Simona Halep pentru telekomsport.ro.

Simona Halep: „Visul meu e să ajung din nou în TOP 10”

Jucătoarea de tenis din Constanța se simte foarte bine fizic, dar și psihic. Ea este pregătită pentru a juca toate cele trei turneele din Australia și își dorește să joace cât mai mult în anul care vine.

O să joc toate cele trei turnee, pentru că vreau să am meciuri multe. N-am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Aşteptări am, pentru că m-am antrenat foarte bine. Am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie. Mă voi duce acolo cu încredere şi ce o fi, o fi.

A fost un an greu. Acum trebuie să văd cum o să fie acesta, pentru că nu pot să spun că în anii trecuţi că sigur voi face treabă, pentru că sunt pregatită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu e să ajung din nou în TOP 10.”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep este cu gândul la Fed Cup și crede cu tărie că România poate învinge. Cât despre echipa la dublu pe care o să o facă anul viitor cu Gabriela Ruse, Simona Halep se declară încântată.

Îmi este tare drag domnul Dobre şi mă bucur tare mult că este căpitan. Echipa este o echipă puternică, cu cele mai bune jucătoare din România şi am încredere mare că putem să câştigăm acest meci.

(n.r.: Vei face dublu cu Gabi Ruse. Era foarte încântată că va juca cu tine.)
Da, şi eu sunt. Am făcut meciuri bune în America şi sper că şi de data aceasta să câştigăm câteva.”

Urmăriți Playsport.ro și pe