Ce veste pentru Răzvan Marin, după prestațiile de la Cagliari. Unde a fost plasat românul de jurnaliști

Bordei Radu / 10.10.2021, 15:35
Ce veste pentru Răzvan Marin, după prestațiile de la Cagliari. Unde a fost plasat românul de jurnaliști

Răzvan Marin a reușit un meci foarte bun pentru România, contra Germaniei. Mijlocașul a fost unul din cei mai activi fotbaliști din echipa lui Mirel Rădoi. Mai ales că a avut de luptat, în special în defensivă, pentru a bloca culoarele către poarta noastră.

Efortul și modul cum a alergat și a acoperit spațiile a fost remarcat de toată lumea. Răzvan Marin capătă tot mai multă încredere, după ce a devenit cel mai important om din angrenajul celor de la Cagliari. Românul este primul nume pe lista antrenorului celor de la Cagliari.

Răzvan Marin, remarcat după prestațiile de la Cagliari. Ce au remarcat jurnaliștii italieni

Cagliari are un start de sezon de coșmar. După 7 etape, sarzii nu au reușit nicio victorie și sunt pe ultimul loc în clasament. Asta chiar dacă șefii clubului sperau ca echipa să nu mai aibă emoții în acest an. Acerst lucru nu este valabil, iar Cagliari pare principala candidată la retrogradare.

Asta în ciuda eforturilor lui Răzvan Marin. Fotbalistul român este cel mai constant și sigur fotbalist din lotul italienilor. Este omul care încearcă și reușește să pună ordine în jocul sarzilor. De aceea internaționalul român este pe lista jucătorilor din Serie A, care nu au ratat niciun minut, în acest sezon. Doar alți 10 fotbaliști au reușit această performanță. Medel (Bologna), Candreva (Sampdoria), Nikolaou (Spezia), Becao (Udinese), Yoshida (Sampdoria), Di Lorenzo (Napoli), Ceccaroni (Venezia), Mancini (AS Roma), Skriniar (Inter Milano) şi Koulibaly (Napoli) întregesc această listă.

Există și motive pentru care Răzvan a ajuns la această performanță. În cele 7 partide a reușit 3 pase decisive și are un procentaj de 81% al paselor reușite

Răzvan Marin a îngropat securea războiului cu Mirel Rădoi. „Nu a fost vorba de niciun conflict”

Răzvan Marin a creat multă agitație, luna trecută, după remiza României din Macedonia de Nord. Mijlocașul din Serie A s-a arătat deranjat că Mirel Rădoi l-a preferat pe Dragoș Nedelcu, fostul jucător al FCSB-ului. Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că ar putea să nu mai vină la lot, dacă selecționerul nu se bazează pe el. Conflictul a fost aplanat repede, iar jucătorul a revenit și și-a cerut scuze public. Și după meciul cu Germania, fotbalistul a ținut să precizeze că nu are nicio problemă cu alegerile lui Mirel Rădoi.

Nu este vorba de niciun conflict, cred că s-a exagerat puțin, după meciul cu Macedonia. Am și vorbit cu Mister, chiar nu este nicio problemă, a precizat Marin