Răzvan Marin e regele paselor în Serie A. Internaționalul român domină clasamentul celor mai buni pasatori din Italia

Moldoveanu Camelia 20.09.2021, 23:51
Răzvan Marin e regele paselor în Serie A. Internaționalul român domină clasamentul celor mai buni pasatori din Italia

Cu toate că la echipa națională a României nu a reușit să prindă prea multe minute, Răzvan Marin face legea în Seria A. Internaționalul român este cel mai bun pasator din Italia. Cagliari îl deține pe „Regele” assist-urilor.

Răzvan Marin demonstrează că este un adevărat „Rege” în Liga 1

Românul de la Cagliari a fost foarte supărat pe Mirel Rădoi pentru că nu a primit mai multe minute în meciurile pentru calificarea de la Campionatul Mondial din 2022. Răzvan Marin, însă, demonstrează că este un jucător valoros în Saria A. Mijlocașul român a oferit o pasă de gol în meciul Cagliari – Genoa și una în meciul cu Lazio, astfel cucerind primul loc în clasamentul celor mai buni pasatori din Italia.

Performanța lui Răzvan Marin a venit după doar patru etape, cu trei assist-uri. Românul împarte „aurul” cu cei mai buni fotbaliști din Seria A: Nicolo Barella de la Inter Milano și Luis Alberto de la Lazio. Această performanță nu face altceva decât să arate că supărarea lui Marin pe Mirel Rădoi a fost una destul de întemeiată.

Schimbare de antrenor pentru Răzvan Marin la Cagliari

Alesul celor de la Caglairi este un antrenor care n-a mai pregătit o echipă de un an și jumătate, din fevruarie 2020. Dar asta nu înseamnă că este o alegere proastă, dimpotrivă. La 60 de ani, Walter Mazzarri este unul din cei mai experimentați tehnicieni din Italia. Acesta a pregătit echipe cu greutate, în Italia. A antrenat Napoli, cu care a și câștigat o Cupă a Italiei, în 2012. A condus pe italieni în Liga Campionilor, iar apoi a trecut la Inter.

Sampdoria și Torino sunt alte borne importante în cariera reputatului antrenor. Iar acum va trebui să stabilizeze lucrurile la Cagliari. Suporterii speră să nu mai aibă emoții cu retrogradarea, de aceea venirea lui Mazzarri va fi văzută cu ochi buni de suporteri. Răzvan Marin va fi sigur un punct important în strategia noului antrenor. Românul a fost printre cei mai valoroși jucători ai echipei.

Mijlocașul s-a împăcat cu selecționerul Mirel Rădoi

Răzvan Marin va fi mai liniștit, după ce a îngropat conflictul cu Mirel Rădoi. Fotbalistul din Serie A a considerat că selecționerul l-a folosit prea puțin și și-a exprimat frustrarea, după remiza cu Macedonia de Nord. După mai multe critici, fotbalistul a dat înapoi și și-a cerut scuze.

Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara. Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord.

Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România!, a postat Marin pe contul personal de Facebook

Urmăriți Playsport.ro și pe