Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, gol pe care l-ar reuși unul din 10 000 de băieți. Cum a marcat la antrenament

Alex Matei 09.04.2023, 19:24

Nu punctează doar la capitolul frumusețe, ci și pe terenul de joc. Tânăra supranumită „Barbie din fotbal” și-a lăsat fanii fără cuvinte cu execuția reușită recent la antrenamente. Chiar și Ronaldo, Benzema sau Haaland ar fi invidioși.

Cea mai frumoasă fotbalistă din lume, spectacol la antrenament. Cum a reușit să marcheze

Legitimată la Aston Villa, Alisha Lehmann (24 de ani) a impresionat în timpul ședinței de pregătire datorită metodei ingenioase prin care a decis să finalizeze un atac purtat alături de colegele sale. Deși putea fi incomodată de pasa ușor în spate pe care a primit-o, ea a reușit să marcheze printr-o „rabona” de mare efect. Portarul nici măcar nu a știut ce l-a lovit!

Faza a fost filmată și publicată ulterior pe rețelele de socializare, unde e de prisos să mai spunem că a devenit imediat virală, stârnind o sumedenie de reacții din partea următorilor. „Cea mai bună jucătoare din lume/ Exact ca idolul ei, Ronaldo/ Senzațional, strălucitoare finalizarea”, sunt doar câteva dintre ele.

Cum a răspuns Alisha Lehmann invitației de a-și crea cont pe o platformă pentru adulți

Conștienți de popularitatea dobândită în mediul online datorită aspectului fizic, reprezentații My.Club – platformă cu un conținut exclusiv pentru adulți – au făcut totul în încercarea de a o convinge să li se alăture. Nici măcar cei 100.000 de euro pe care s-au arătat dispuși să-i ofere nu au fost de ajuns.

„Având în vedere comunitatea de fani în continuă creștere pe care o ai, care se va dezvolta pe durata Cupei Mondiale de la vară, My.Club vrea să-ți propună să-ți creezi un cont și să te alături platformei.

Ar avea sens la acest nivel de popularitate să-ți lansezi propriul ‘club’. Poți publica poze de la antrenament, fotografii provocatoare și să primești întrebări de la fani”, i-a transmis vicepreședintele platformei, Mike Ford.

Elvețianca își dorește, însă, ca notorietatea să derive din reușitele de pe terenul de fotbal, nu din frumusețea cu care a fost înzestrată. Ba chiar și-a mustrat recent milioanele de urmăritori din acest motiv.

„Unii oameni doar văd conturile de pe rețelele sociale, habar n-au că joc fotbal. Dacă într-o săptămână nu postez o fotografie de la fotbal, oamenii zic ‘Ea nici măcar nu joacă’.

E dureros uneori, pentru că e evident că joc și mă antrenez zilnic, așa cum o fac toți. Joc în fiecare weekend și e dureros, pentru că lumea își face o imagine greșită. Sunt fotbalistă, muncesc din greu în fiecare zi pentru a deveni cea mai bună versiune a mea”, a răbufnit Lehmann.

Urmăriți Playsport.ro și pe