Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal a planetei s-a supărat: „Oamenii nu văd decât viața mea socială”

Catinca Giosanu 09.02.2023, 15:50
Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal a planetei s-a supărat: „Oamenii nu văd decât viața mea socială”

Alisha Lehmann este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase fotbaliste din lume. Sportiva în vârstă de 24 de ani a observat cu stupoare că oamenii nu apreciază eforturile pe care le depune în fiecare zi pentru a-și îmbunătăți jocul și că acordă o mai mare atenție vieții sale private. Ea s-a arătat foarte deranjată de atitudinea fanilor ei și a făcut un apel disperat pentru a le cere să își schimbe comportamentul.

Drama prin care trece Alisha Lehmann

În momentul de față, Alisha Lehmann este văzută drept „cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume”, conform presei străine. Fotbalista are o mulțime de fani pe Instagram.

Pagina de socializare a Alishei este plină de fotografii care o surprind pe sportivă în ipostaze provocatoare. Așa se explică faptul că tânăra a depășit pragul de 11,5 milioane de urmăritori.

Susținătorii tinerei au fost impresionați când au sesizat că blondina are mai mulți urmăritori decât celebrul Roger Federer. Tenismenul este urmărit de 11, 2 milioane de persoane. Acest aspect nu contează atât de mult pentru fotbalista de 24 de ani. Ea este preocupată de alte lucruri în momentul de față.

”Mereu le spun: Uitați-vă la un meci, vă rog!”

Fotbalista supranumită ”Barbie” de presa britanică este foc și pară după ce a realizat că oamenii sunt mai degrabă interesați de viața ei personală decât de rezultatele pe care le obține pe terenul de fotbal. Ea practică de mulți ani sportul rege și are pretenția să îi fie recunoscute meritele.

Sportiva legitimată la Aston Villa a transmis că își dorește ca fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare să o urmărească și atunci când joacă vreun meci oficial. Și mai trist este faptul că a ajuns să se roage de oameni să o urmărească pe terenul de fotbal. Ea și-a spus durerea într-un interviu acordat pentru publicația The Times.

Mulți oameni văd doar partea socială a vieții mele și nu cum joc fotbal. În legătură cu asta, sunt uneori dezamăgită, pentru că muncesc din greu în fiecare zi. Mă antrenez în fiecare zi și vreau să fiu cea mai bună jucătoare care pot fi. Ei nu știu cu adevărat cum joc. Mereu le spun: Uitați-vă la un meci, vă rog!”, a transmis Alisha Lehmann, conform sursei anterior citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe