Cea mai mare temere a lui Mihai Stoica înainte de meciul cu Rapid: „A fost meciul acela și d-aia mi-e teamă”

Olteanu Ștefan 06.11.2022, 14:40
Cea mai mare temere a lui Mihai Stoica înainte de meciul cu Rapid: „A fost meciul acela și d-aia mi-e teamă”

Mihai Stoica a transmis că frica sa cea mare înainte de meciul cu Rapid este reprezentată de arbitraj. Managerul general al roș-albaștrilor a amintit de duelul pe care giuleștenii l-au câștigat în runda precedentă, scor 2-1 pe teren propriu cu CFR Cluj.

Mihai Stoica pune presiune pe Sebastian Colțescu înainte de meciul cu Rapid! Arbitrajul, cea mai mare temere

Au mai rămas doar câteva ore până la meciul pe care FCSB îl va juca împotriva celor de la Rapid, pe Arena Națională, iar Mihai Stoica spune că temerea sa cea mare înaintea acestui derby este reprezentată de arbitraj.

Managerul general al roș-albaștrilor a adus în discuție loviturile de la 11 metri pe care rapidiștii le-au primit în runda precedentă, penalty-uri care i-au ajutat să învingă campioana României cu scorul de 2-1.

„Centralul” de la acel duel a fost Cătălin Popa, iar Mihai Stoica este de părere că acesta a greșit la ambele decizii menționate. Însă, oficialul FCSB este ceva mai liniștit de faptul că la derby-ul cu Rapid va arbitra Sebastian Colțescu:

„Dacă nu era meciul cu CFR și acele decizii, nu îmi era frică de nimic. Înțeleg că va fi Sebastian Colțescu. Și am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. Dar va fi VAR și deja mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat la VAR în acest sezon.

Dacă la Rapid – CFR se dau asemenea penalty-uri… E ceva foarte grav! Mi se pare foarte, foarte grav. Să dai 6 minute de prelungire, să nu se joace 2 și în secunda 16 din al 7-lea minut să nu lași un corner să se execute pentru că CFR e periculoasă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cum a reacționat MM Stoica imediat după Rapid – CFR Cluj 2-1

Mihai Stoica și-a spus supărarea cu privire al arbitrajul din Rapid – CFR Cluj imediat după duelul din runda cu numărul 16. Al doilea penalty, cel acordat în minutul 69, l-a supărat cel mai tare pe managerul FCSB.

Marko Dugandzic s-a luptat în careu pentru minge cu Andrei Burcă, iar primul care a căzut la pământ a fost atacantul Rapidului. Deși ținerea a fost reciprocă, arbitrul Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri pentru Rapid.

Decizia a fost analizată și din camera VAR, de Ovidiu Hațegan, iar penalty-ul a fost validat.

La scurt timp, Mihai Stoica a reacționat pe pagina personală de Facebook:

„Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă…

a). Contra CFR-ului

b). Cu VAR

… E grav!”, a scris Mihai Stoica.

Revenind la derby-ul FCSB – Rapid, programat duminică seară, de la ora 21:00, pe Arena Națională, acesta va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe