Cea mai proastă veste pentru Dan Petrescu înainte de marele meci cu Fenerbahce. Au adus un superstar

Marian Cărăvan 24.01.2021, 18:39
Cea mai proastă veste pentru Dan Petrescu înainte de marele meci cu Fenerbahce. Au adus un superstar

Dan Petrescu are o misiunea grea la noua sa echipă. „Bursucul” s-a pus pe treabă la Kayserispor, o formație pe care a preluat-o din „zona fierbinte” a clasamentului. A repurtat o victorie de răsunet, 2-0 contra campioanei Istanbul Bașakșehir, iar acum se pregătește de marele meci cu Fenerbahce. Dan Petrescu a primit o veste proastă înaintea meciului de luni. Ce superstar și-a adus Fener.

Veste proastă pentru Dan Petrescu înainte de marele meci cu Fenerbahce

Kayserispor este momentan deasupra liniei de retrogradare, după victoria cu 2-0 în fața campioanei en titre, Istanbul Bașakșehir. Echipa lui Dan Petrescu se pregătește acum de o confruntare cu una dintre forțele campionatului Turciei, Fenerbahce Istanbul. Dar, înainte de marele meci programat luni seara, Dan Petrescu a aflat și el vestea. Ce superstar și-a adus viitoarea adversară din campionat. Unul dintre fotbaliștii de top de pe Bătrânul Continent vine în Turcia. Tocmai s-a despărțit de Arsenal Londra, după șapte ani și jumătate pe Emirates. Fost campion mondial cu Germania (în 2014), Mesut Ozil va juca la Fenerbahce.

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Arsenal, Ozil a fost cedat gratis la Fenerbahce.

Aș vrea să mulțumesc clubului pentru această aventuri incredibilă din ultimii șapte ani și jumătate. Susținerea pe care am simțit-o din partea fanilor în timpul petrecut aici a fost cu adevărat incredibilă și voi fi mereu recunoscător”, a spus Mesut Ozil, pentru site-ul oficial al „tunarilor”.

Născut la data de 15 octombrie 1988, la Gelsenkirchen, în Germania, Mesut Ozil are o cotă de piață de 5 milioane de euro. A adunat 92 de selecții în naționala Germaniei, pentru care a marcat 23 de goluri. 600 de jocuri, 105 goluri și 215 pase decisive a strâns fotbalistul german la toate echipele de club la care a evoluat. Mesut Ozil a jucat la Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid și Arsenal.

Superstarul Mesut Ozil vine la Fenerbahce
Superstarul Mesut Ozil vine la Fenerbahce

Transfer nou la Kayserispor

După ce Denis Alibec s-a accidentat, Dan Petrescu a cerut întăriri. La Kayserispor a venit un atacant croat în vârstă de 29 de ani. Anton Maglica a semnat cu Kayseri până la finalul actualului sezon din Super Lig. Este un jucător cu care Dan Petrescu a mai colaborat o scurtă perioadă în China, la Guizhou Hengfeng.

Anton Maglica a venit la Kayserispor din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Guizhou Hengfeng. Născut la data de 11 noiembrie 1991, la Brcko, în Croația, Anton Maglica are o cotă de piață 800.000 de euro.

Kayserispor e pe locul 17, cu 19 puncte. Luni, 25 ianuarie, de la ora 18:00, Kayserispor o întâlnește în deplasare pe Fenerbahce. Echipă la care tocmai s-a transferat superstarul Mesut Ozil.

Urmăriți Playsport.ro și pe