Goooool, Alibec pentru Kayserispor! Dan Petrescu e în al nouălea cer după reușitele atacantului român

Marian Cărăvan 19.01.2021, 16:42
Goooool, Alibec pentru Kayserispor! Dan Petrescu e în al nouălea cer după reușitele atacantului român

Dan Petrescu e în al nouălea cer după reușitele lui Denis Alibec. Atacantul român a deschis scorul pentru Kayserispor în meciul contra campioanei en titre, Istanbul Bașakșehir.

Alibec a marcat pentru Kayserispor. Dan Petrescu e în al nouălea cer

Kayserispor și Istanbul Bașkșehir se întâlnesc în etapa a 18-a din Super Lig. E bucurie mare pentru antrenorul român Dan Petrescu, după ce noua sa echipă se ține tare în fața campioanei. Denis Alibec a marcat în finalul primei reprize în poarta campioanei en titre, Istanbul Bașkșehir. Dan Petrescu e în al nouălea cer după reușita atacantului român. Denis Alibec a marcat în minutul 42, la capătul unui contraatac excelent al gazdelor.

Mai mult decât atât, Alibec a reușit „dubla” în minutul 77. A speculat o eroare în defensiva oaspețilro și a dus scorul la 2-0. În minutul 79, Dan Petrescu l-a trimis în teren pe Kanga în locul lui Alibec.

Dan Petrescu a trimis în primul „11” doi români: Săpunaru în defensivă și Alibec în atac.

Kayserispor: Dogan Alemdar – Kvrzic, Săpunaru, Kolovetsios, Behich – Attamah, Avramovski, Campanharo – Lennon, Henrique, Alibec.

Kayseripor se impune cu 2-0 și iese momentan de pe locurile retrogradabile. Dar misiunea lui Dan Petrescu este salvarea de la retrogradare. Va fi ajutat de românii din lotul lui Kayserispor?

Bucurie mare la Kayserispor. Alibec a realizat „dubla”. Dan Petrescu e in al noualea cer dupa reusitele atacantului roman
Bucurie mare la Kayserispor. Alibec a realizat „dubla”. Dan Petrescu e in al noualea cer dupa reusitele atacantului roman Sursa: Twitter

Dan Petrescu, debut cu stângul la Kayserispor

Dan Petrescu a debutat cu stângul în Turcia. Misiunea de salvare a ceor de la Kayserispor se anunță mult mai grea decât credea fostul tehnician de la CFR Cluj. Antrenorul român va trebui să schimbe multe lucruri la noua sa echipă ca să atingă obiectivul trasat. Iar primul meci i-a arătat antrenorului că mai are mult de muncă.

Kayserispor a pierdut chiar în fața fostei echipe a lui Marius Șumudică. Gaziantep s-a impus cu 2-1.

Dan Petrescu spera că întreaga situație cu plecarea forțată a lui Șumudică îi va afecta pe cei de la Gaziantep. Kayserispor spera să profite de această conjunctură pentru a obține punctele necesare. Din păcate pentru Petrescu, lucrurile nu au stat așa. Chiar un român i-a dat lovitura decisivă. Alex Maxim își continuă parcursul excelent și a marcat golul decisiv. Iar Gaziantep rămâne în cursa pentru primele locuri.

În schimb Dan Petrescu și Kayserispor rămân în subsolul clasamentului. Înaintea meciului cu Istanbul Bașakșehir, Kayserispor bifase doar patru victorii și tot atâtea remize. În rest, zece eșecuri.

Am dat dovada de caracter, am luptat mult, dar am pierdut. Sunt mulțumit de joc, absolut, nu am ce reproșa. Dar rezultatul nu ne face fericiți, nimeni nu va fi bucuros când pierdem, declara Dan Petrescu la finalul meciului cu Gaziantep.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe