Cei trei amanți pe care Anamaria Prodan i-ar fi avut în timpul mariajului cu Laurențiu Reghecampf. Sunt nume grele din sportul românesc

Ștefănescu Dragoș 13.11.2022, 12:07
Cei trei amanți pe care Anamaria Prodan i-ar fi avut în timpul mariajului cu Laurențiu Reghecampf. Sunt nume grele din sportul românesc

Anamaria Prodan este o prezență constantă în presa din România. Divorțul de Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a publicațiilor din țara noastră în ultimele luni. Pe fondul acestei despărțiri tumultoase au apărut mai multe speculații despre posibilele relații extraconjugale ale impresarei.

Cine sunt cei trei bărbați cu care Anamaria Prodan l-ar fi înșelat pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Cei doi au fost protagoniștii unui scandal uluitor în urmă cu câteva luni, totul degenerând într-o bătaie în toată regula.

Se are că relația dintre cei doi era deteriorată de mai mult timp. De-a lungul anilor s-a tot vehiculat că Anamaria l-ar fi înșelat pe Reghecampf de mai multe ori. Printre numele presupușilor amanți ai impresarei s-au regăsit Dan Alexa, Ovidiu Burcă și Dani Coman. Chiar Anamaria a declarat de multe ori, ironic, că presa a implicat-o în diverse relații cu mai mulți bărbați de-a lungul timpului, fără a fi nimic  adevărat.

Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia”, a declarat Anamaria Prodan, conform Gsp.ro.

Anamaria Prodan a intrat în politică. Ce planuri are pentru viitor

Anamaria Prodan a decis să intre în politică și are planuri îndrăznețe pentru viitor. Ea s-a înscris în partidul lui Codrin Ștefănescu și vrea să militeze în calitate de politician împotriva abuzurilor asupra femeilor.

Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată luemea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate!

Violența domestică este extrem de răspândită, legile din România nu sunt suficient de puternice, de clare, de protectoare cu victimele violenței domestice, iar noi, femeile, încă nu avem suficientă încredere în noi. Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!

Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a afirmat Anamaria Prodan, citată de click.ro.