Cel mai ascuns secret al lui Cristi Borcea. Cum a reușit s-o lase însărcinată pe Valentina Pelinel când era în pușcărie: „Trebuia să muncești”

Alex Cazacu 28.04.2023, 16:26
Cel mai ascuns secret al lui Cristi Borcea. Cum a reușit s-o lase însărcinată pe Valentina Pelinel când era în pușcărie: „Trebuia să muncești”

Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în 2018, iar de atunci aceasta i-a fost mereu aproape. Cei doi au împreună trei copii și au trecut prin multe dificultăți de-a lungul anilor. Cu toate acestea, Valentina și Cristi au reușit să treacă peste toate greutățile vieții și sunt foarte uniți. Cum a reușit Borcea să-și lase soția însărcinată când era în pușcărie, puteți afla în continuare.

Cristi Borcea: „Pentru mine este cea mai frumoasă”

Nu cu mult timp în urmă, omul de afaceri a vorbit despre relația cea care i-a fost alături în cele mai grele momente. Acum, Cristi Borcea și Valentina Pelinel se bucură de familia lor și sunt foarte fericiți împreună.

În cadrul unui interviu pentru Fanatik, Cristi Borcea a vorbit despre relația pe care o are cu actuala sa soție. „Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o…”, spune omul de afaceri. Totodată, el a dezvăluit cum s-a îndrăgostit nebunește de Valentina.

„Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea”, a mărturisit Cristi Borcea pentru sursa citată anterior.

Cel mai ascuns secret al lui Cristi Borcea. Cum a reușit să o lase însărcinată pe Valentina Pelinel când era în pușcărie
Cel mai ascuns secret al lui Cristi Borcea. Cum a reușit să o lase însărcinată pe Valentina Pelinel când era în pușcărie

Cum a reușit s-o lase însărcinată pe Valentina Pelinel când era în pușcărie

După cum bine știm, Cristi Borcea are un mare succes la femei. Acest lucru este dovedit și de faptul că are nouă copii, din patru relații diferite. Ei bine, perioada cuceririlor pare să fi fost dată de mult uitării. În prezent, Valentina Pelinel se bucură de toată atenția omului de afaceri. După cum spune chiar el, „asta e ultima căsătorie”.

În cadrul aceluiași interviu, Cristi a dezvăluit cum a reușit să își lase soția însărcinată, atunci când se afla în detenție.

„A suportat foarte greu, eu am făcut toți cei trei copiii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii”, a mai relatat Cristi Borcea.

Potrivit afaceristului, toți cei nouă copii ai săi se înțeleg de minune, chiar dacă doar șase dintre aceștia sunt în România, iar restul în Statele Unite ale Americii. „Important este că suntem foarte bine și copiii sunt foarte bine. Se înțeleg toți nouă și se iubesc foarte mult”, a adăugat Borcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe