Cel mai bun marcator străin din Liga 1 e liber de contract!

Marian Cărăvan 08.01.2021, 16:51
Cel mai bun marcator străin din Liga 1 e liber de contract!

După Adi Popa, a venit și rândul brazilianului Eric de Oliveira să se despartă de FC Voluntari. Cel mai bun marcator străin din Liga 1 e liber de contract! Anunțul oficial a fost făcut azi.

Eric de Oliveira s-a despărțit de FC Voluntari. Cel mai bun marcator străin din Liga 1 e liber de contract!

Prim-divizionara FC Voluntari a anunțat astăzi „încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira.” Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 se desparte astfel de gruparea ilfoveană, pentru care a bifat 17 meciuri, reușind să înscrie două goluri. FC Voluntari este echipa la care brazilianul a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. Pe 22 februarie 2020, în partida cu Hermannstadt, mijlocașul ofensiv marca golul cu numărul 65 pe prima scenă a fotbalului românesc.

Despărțirea de Eric de Oliveira fusese anticipată de antrenorul Bogdan Andone. Cel mai bun marcator străin din Liga 1 e liber de contract.

„Eric a avut o problemă înainte și nu am reușit să mă văd cu el. Clubul discută cu el, nu știu exact când va reveni pe teren sau când va putea începe antrenamentele, așa că e o situație puțin similară cu cea a lui Adi Popa, vom vedea ce va fi.

Există și această posibilitate (n.r – să rezilieze contractul), acum să vedem ce spune și doctorul, cât de lungă va fi această perioadă. Jucăm peste o săptămână și avem nevoie de toți jucătorii valizi”, declarat Bogdan Andone, pentru Digi Sport.

Cel mai bun marcator strain din Liga 1 s-a despartit de FC Voluntari
Cel mai bun marcator strain din Liga 1 s-a despartit de FC Voluntari

Comunicatul celor de la FC Voluntari

„FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira.

Despărțirea dintre cele 2 părți a survenit astăzi și s-a produs pe cale amiabilă.

Jucătorul brazilian, în vârsta de 35 de ani, a devenit cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1 în tricoul echipei noastre, marcând golul cu numărul 65 pe prima scena a fotbalului românesc în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

Eric de Oliveira a sosit la clubul nostru în ianuarie 2020 și a evoluat în 17 partide, reușind să înscrie de 2 ori.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă în tricoul FC Voluntari și îi dorește mult succes în carieră!”, au comunicat cei de la FC Voluntari.

FC Voluntari se află pe locul 13, cu 15 puncte. În primul meci din 2021, ilfovenii vor întâlni în deplasare pe Gaz Metan Mediaș, în data de 12 ianuarie.

ERic de Oliveira, cel mai bun marcator srain din Liga 1, s-a despartit de FC Voluntari
ERic de Oliveira, cel mai bun marcator srain din Liga 1, s-a despartit de FC Voluntari

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Brazilianul Eric de Oliveira a devenit în urmă cu aproape un an cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. 66 de goluri a marcat fotbalistul născut la data de 5 decembrie 1985, la Nova Iguaçu (Brazilia).

Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, FC Viitorul și FC Voluntari sunt echipele din România la care a jucat Eric de Oliveira. Două trofee a obținut brazilianul, Cupa și Supercupa României, ambele cu Viitorul, sub comanda lui Gheorghe Hagi.

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, mai avea contract cu Voluntari până la finalul acestui sezon. Brazilianul speră să prindă un contract la o echipă din liga secundă.

Eric de Oliveira conduce în topul marcatorilor străini din Liga 1. Are 66 de reușite, fiind urmat de Wesley (64) și de Gnohere (58). Golubovic, cu 55 de goluri, și Kapetanos, cu 48, completează Top 5 marcatori străini în Liga 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe