Cel mai cunoscut reporter al postului, aproape să fie dat afară după 31 de ani. Anunț șoc pentru milioane de fani

Bogdan Solomon 23.03.2023, 16:38
Cel mai cunoscut reporter al postului, aproape să fie dat afară după 31 de ani. Anunț șoc pentru milioane de fani

Lovitură pe piața media. Cel mai cunoscut reporter al postului Sky Sports este aproape să fie dat afară, după mai bine de trei decenii de activitate.

Geoff Shreeves, la un pas să fie dat afară de la Sky Sports

Concret, cotidianul The Sun anunță că binecunoscutul Geoff Shreeves este în pericol să părăsească postul la care activează de 31 de ani. Prima sa transmisiune a avut loc în 1992, odată cu înființarea celui mai important campionat al lumii, Premier League.

Deși a evitat să ofere mai multe detalii cu privire la viitorul lui Shreeves, un purtător de cuvânt a admis că în cadrul Sky Sports se vor produce schimbări în viitorul apropiat, urmând ca anumiți angajați să fie înlăturați.

„Conținutul nostru în ceea ce privește fotbalul va evolua pentru a reflecta obiceiurile în permanentă schimbare ale telespectatorilor și pentru a ne asigura că vom continua să le oferim cea mai bună experiență posibilă. De aceea, ne propunem să introducem figuri noi și să renunțăm la câteva dintre cele existente. Suntem într-o perioadă de consultări”, a transmis purtătorul de cuvânt al postului pentru sursa citată.

Sky Sports a renunțat și la cea mai populară emisiune

Informația conform căreia Geoff Shreeves e pe cale să părăsească Sky Sports vine la scurt timp după o altă decizie majoră a conducerii. Celebra emisiune Soccer AM urmează să fie eliminată din grila de programe a stației, după aproape 30 de ani.

Prima ediție a avut loc tocmai în 1995, cu Russ Williams și Helen Chamberlain în postura de gazde, iar doi ani mai târziu a fost adus Tim Lovejoy în locul lui Williams, formulă care avea să se cristalizeze și să treacă proba timpului, cu audiențe excelente. Cel puțin până în ultimele luni, când talk-show-ul cu note comice nu s-a mai bucurat de succes.

Acesta este și motivul pentru care întregii echipe de producție i s-a comunicat că emisiunea nu va mai face parte din grila de programe odată cu finalul actualului sezon, din care au mai rămas 10 ediții. Locul ei va fi luat de Saturday Social, un program alternativ care era difuzat cu o oră mai devreme, la 9:30.

„Soccer AM a jucat un rol important în acoperirea noastră despre fotbal în ultimele trei decenii și ne adaptăm continuu la nevoile în evoluție ale clienților noștri.

Acum intrăm într-o perioadă de consultare pentru a discuta schimbările propuse cu oamenii noștri. Nu putem oferi mai multe detalii în timp ce aceste consultări sunt în desfășurare”, a transmis un purtător de cuvânt al Sky Sports.

Urmăriți Playsport.ro și pe