Cel mai inteligent jucător din lume a ajuns în România! Hagi transferă din „casa” lui Lionel Messi

Marian Cărăvan 11.01.2021, 16:26
Cel mai inteligent jucător din lume a ajuns în România! Hagi transferă din „casa” lui Lionel Messi

La o zi după disputarea restanței cu Hermannstadt, cei de la Viitorul au anunțat un transfer important. La formația patronată de Gheorghe Hagi a venit un produs al academiei Barcelonei, celebra La Masia, acolo unde s-a „școlit” și Lionel Messi. E considerat cel mai inteligent jucător din lume.

Hagi transferă din „casa” lui Lionel Messi

Viitorul a anunțat azi transferul unui fotbalist format la celebra La Masia, academia Barcelonei, acolo pe unde a trecut și Lionel Messi, sextuplu câștigător al Balonului de Aur. La dobrogeni a sosit David Babunski, un fotbalist în vârstă de 26 de ani, cu opt selecții în naționala Macedoniei de Nord. Format la academia Barcelonei, Babunski a părăsit Spania în 2016 și a semnat cu Steaua Roșie Belgrad. A mai fost legitimat la Yokohama, Omiya Ardija, iar anul trecut, în perioada martie – decembrie, la FC Botoșani.

„FC Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu jucătorul David Babunski, care a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni. Mult succes, David Babunski, și cât mai multe reușite în tricoul negru-albastru!”, au scris cei de la Viitorul pe site-ul oficial.

În această iarnă, FC Viitorul l-a mai transferat și pe atacantul leton Valerijs Sabala (26 de ani), de la Suduva.

David Babunski, cel mai inteligent jucator din lume, a semnat cu Viitorul
David Babunski, cel mai inteligent jucator din lume, a semnat cu Viitorul

Cel mai inteligent jucător din lume a ajuns în România! E la Viitorul

Până să se transfere la Viitorul, David Babunski a evoluat o scurtă perioadă la o altă grupare din Liga 1, FC Botoșani. Macedoneanul e un fotbalist atipic. Cei de la Goal.com l-au numit „cel mai inteligent fotbalist din lume”.

Mai rar ca un fotbalist atât de tânăr să scrie o carte. David Babunski tocmai scrisese una. „Calea ți-o găsești mergând” e titlul cărții scrise de fotbalistul cu opt selecții în naționala Macedoniei de Nord.

„Cartea mea prezintă posibilitatea de a obține schimbări profunde asupra minții umane. Descrie o serie de procese prin care îți poți duce conștiința către alte dimensiuni. Include multe subiecte, printre care religia, știința, educația, economia, politica, diferite paradigme culturale. Reflectez asupra naturii umane, asupra minții, a interacțiunilor umane”, a spus fotbalistul transferat de Viitorul.

Născut la data de 1 mai 1994, la Skopje, David Babunski are o cotă de piață de 250.000 de euro. Contractul cu formația dobrogeană are valabilitate până la 13 iunie 2023.

David Babunski găsește noua sa echipă pe loc de play-off. Înaintea startului returului, Viitorul e pe locul 6, cu 20 de puncte. Dobrogenii au disputat deja un meci oficial în 2021, restanța cu Hermannstadt, din etapa a 12-a. În prima etapă a returului, Viitorul joacă pe 15 ianuarie, de la ora 17:00, în deplasare cu nou-promovata UTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe