Viitorul – Hermannstadt, meci decis de un gol în minutul 84. Fază incredibilă cu Radu Petrescu! S-a răzgândit de două ori în câteva secunde

Gabriel Eșanu 10.01.2021, 19:27
Viitorul – Hermannstadt, meci decis de un gol în minutul 84. Fază incredibilă cu Radu Petrescu! S-a răzgândit de două ori în câteva secunde

UPDATE, ora 20:52 / Mircea Rednic obţine prima victorie ca antrenor la Viitorul. Constănţenii au întors scorul contra celor de la Hermannstadt, prin golurile marcate de Luckassen şi Ciobanu. Cel din urmă, marcat în minutul 84. Viitorul urcă pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off.


Min. 84: 2-1. GOOL Viitorul! Echipa lui Mircea Rednic dă lovitura. Andrei Ciobanu marchează cu un şut la vinclu, din pasa lui Luckassen.

Min. 71: Fază complicată în careul celor de la Viitorul. Oaspeţii au cerut henţ pentru un posibil henţ comis de Ghiţă. Starea de iritare a jucătorilor a fost alimentată şi de nehotărârea lui Radu Petrescu. Centralul a dat în primă fază corner. Apoi, după o consultare cu asistentul, a arătat punctul cu var. După alte câteva secunde, Petrescu s-a răzgândit din nou. Şi a dat corner. A fost decizia finală şi cea corectă până la urmă. Ghiţă a atins mingea cu mâna, dar s-a întâmplat asta după ce i-a sărit din picior. Deci nu se poate discuta de intenţie.

Min. 38: 1-1. GOOL Viitorul! Luckassen aduce egalarea după o pasă primită de la Fernandes.

Min. 19: 0-1. GOOL Hermannstadt! Opruţ deschide scorul, după ce mingea ajunge la el în urma unui şut blocat al lui Jo Santos.

Min. 1: A început partida.


Viitorul Constanţa primeşte celor de la Hermannstadt, într-o partidă restantă din etapa a 12-a a Ligii 1. Gabi Iancu nu face parte din lotul gazdelor şi va pleca în următoarele zile de la Viitorul. Ambele echipe au terminat anul 2020 cu prestaţii modeste şi speră la mai mult în a doua parte a sezonului. Calificarea în play-off rămâne obiectivul pe care îl ţintesc atât gazdele, cât şi oaspeţii.

Viitorul este pe locul 7, cu 17 puncte după primele 14 partide disputate. Mircea Rednic nu a obţinut nicio victorie de când a preluat formaţia patronată de Gheorghe Hagi. Astfel că presiunea este din ce în ce mai mare. De partea cealaltă, Hermannstadt ajunsese pe 14, cu doar 15 puncte. Şi Ruben Albes are nevoie de un rezultat bun pentru a îşi asigura continuarea mandatului de antrenor la Sibiu. Aici pot fi urmărite în format live video fazele cele mai importante ale partidei.

Echipele de start. Gabi Iancu nu este în lot şi va pleca de la Viitorul

Viitorul (4-3-3) – Cojocaru – R. Benzar, Dobrosavlevici, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Artean, C. Matei – E. Fernandes, Luckassen, G. Ganea. Antrenor: Mircea Rednic.

Hermannstadt (4-2-3-1) – Cristiano – Scarlatache, O. Vieira, I. Stoica, Opruţ – Alhassan, Romario – Vodă, Buzan, Joalisson – Karanovic. Antrenor: Ruben Albes

Surprinde absenţa lui Gabi Iancu din primul 11 al celor de la Viitorul. Mircea Rednic a explicat că jucătorul este menajat şi că ar urma să plece de la echipă în cel mai scurt timp. Ar fi vorba, de asemenea, şi de o uşoară accidentare.

„La Iancu sunt nişte probleme, dar e o combinaţie, între probleme medicale şi o bună ofertă. Atâta vă spun. L-am protejat un pic în perioada asta. Sunt şanse să plece. Întrebaţi clubul dacă e bună oferta. Eu sunt preocupat şi îngrijorat să-i găsesc înlocuitor. Discuţiile sunt avansate. (Ţara?) România. Haideţi, gata, nu mai insistaţi”, a declarat Rednic înainte de startul partidei”, a spus Mircea Rednic despre plecarea lui Gabi Iancu.

Urmăriți Playsport.ro și pe