Cele 3 variante propuse de Mihai Rotaru în scandalul declanșat de Guvern prin deschiderea stadioanelor: „Altfel e un non-sens”

Robert Zanfir / 26.11.2021, 23:14
Cele 3 variante propuse de Mihai Rotaru în scandalul declanșat de Guvern prin deschiderea stadioanelor: „Altfel e un non-sens”

Mihai Rotaru a vorbit despre cele trei variante pe care le au cluburile pentru a evita o situație absurdă declanșată de hotărârea de Guvern, prin care spectatorii pot asista la meciuri, dar doar până la ora 21:00.

Vestea bună. Stadioanele se redeschid, iar suporterii pot reveni în tribune. Vestea proastă. Hotărârea de Guvern aduce cluburile în fața unei situații absurde. Potrivit celor decise de politicieni, fanii vaccinați sau trecuți prin boală pot participa la meciurile de fotbal, în limita a 30 % din capacitatea arenelor, dar până la ora 21:00.

Reacția lui Mihai Rotaru în scandalul declanșat de Guvern prin deschiderea stadioanelor

Mihai Rotaru a intervenit în direct la TV și a prezentat cele trei variante pe care le are în această situație. Universitatea Craiova primește vizita celor de la FCSB, într-un meci programat de la 20:30, dar pe care oltenii vor să îl reprogrameze de la 20:15.

„Scopul nostru, al tuturor, televiziuni, LPF etc, este să umplem stadioanele. Să îi lăsăm să se bucure de spectacol. Nu doar la meciul cu FCSB.

Am văzut această hotărâre de Guvern, prin care se stabilește că spectatorii vor avea acces dacă se desfășoară până la ora 21:00.

Meciurile importante sunt televizate după ora 20:00, 21:00 și, atunci, hotărârea nu permite accesul la stadion.

Noi am hotărât să vindem bilete la prețul de 1 leu, iar la ora 9 seara, când se va termina prima repriză..”, a spus patronul celor de la Universitatea Craiova.

Cele trei variante ale lui Mihai Rotaru

„Avem trei variante.

1. Să jucăm de la 20.15 la 21.00 cu spectatori
2. Guvernul să vină cu o hotărâre în care să precizeze că organizarea meciurilor între orele 05:00 și 21:00… să se refere la ora de start.

Putem să avem și un eveniment neprevăzut. Să cadă curentul, să fie pană de curent. Poți să întrerupi o oră meciul și să îl reiei. Și atunci? Unde ajungem?

Haideți să spunem că acest interval orar reprezintă ora de începere a meciului.

3. Televiziunile să stabilească orele de începere a partidelor la ora 19.15. E o situație critică, dar depinde de ce ne dorim.

Cei care au votat amendamentul nu au stat să despartă firul în patru, nu au analizat. Nu cred că au stabilit ora în funcție de nimic. Vaccinaților le este permis să fie după ora 21:00 pe stradă.

Eu sper să ne batem toți, să avem o interpretare a acestei Hotărâri de Guvern, pentru că altfel este un non sens”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Universitatea Craiova a anunțat că va pune în vânzare, pentru derby-ul cu FCSB, bilete cu prețul de 1 leu.