Cele două semne de întrebare ale lui Mirel Rădoi. Există și un plan C. „Sper să nu îl aplic”

Dragos Stefanescu Brădescu Alexandru 07.09.2021, 22:15
Cele două semne de întrebare ale lui Mirel Rădoi. Există și un plan C. „Sper să nu îl aplic”

După victoriile cu Islanda și Liechtenstein, naționala României se pregătește pentru înfruntarea cu Macedonia de Nord. Numeroasele absențe din lot îi dau mari bătăi de cap selecționerului Mirel Rădoi.

Lotul României decimat înaintea meciului cu Macedonia de Nord

După ce a reușit două victorii consecutive, naționala României va înfrunta selecționata Macedoniei de Nord. Din păcate veștile din lotul tricolorilor nu sunt prea bune pentru Mirel Rădoi. Vestea de astăzi în care s-a anunțat că Ianis Hagi a fost depistat cu Covid-19 a venit ca un trăsnet pentru Rădoi. Ianis este al șaselea jucător care va părăsi prematur cantonamentul naționalei după Florin Tănase, Denis Alibec, Denis Drăguș, Marian Aioani (accidentați) și Dorin Rotariu (depistat cu Covid-19). Mai mult, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu s-au antrenat separat la hotel. Cei trei jucători au intrat în contact cu Ianis Hagi și astfel trebuie să stea izolați de restul colegilor.

În ciuda problemelor de lot pe care le are, Mirel Rădoi este optimist și crede în obținerea victoriei la Skopje.

Aceste victorii au arătat că suntem mai uniți, important e de aici încolo, ceea ce facem de acum înainte.

Am căutat când am avut ultima oară 3 victorii la rând în meciuri oficiale. A trecut ceva timp.

Dacă batem, putem avea speranțe la locul 2, după Islanda, eliminăm o altă echipă și ar rămâne o bătălie în trei, între România, Germania și Armenia”, a spus Rădoi înaintea meciului cu Macedonia de Nord.

Planul C al lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a dezvăluit că are deja conturat primul ”11” dar în funcție de evoluția situației din cadrul lotului va trebui să apeleze la alte variante care din păcate nu sunt prea multe.

Nu ne-a anunțat nimeni dacă meciul e în pericol să nu se dispute, noi am venit, ne facem antrenamentul, așteptăm decizia celor care dau verdicte în aceste situații, aceste lucruri mă depășesc, eu doar îmi fac treaba să pregătesc băieții.

Am în minte titularii, cu două semne de întrebare. Avem planul B și planul C, post pe post, să sperăm că nu va fi nevoie de planul C, nu voi mai avea multe soluții pe bancă”, a spus selecționerul Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi și-a arătat nedumerirea față de apariția cazurilor de Covid-19 în cantonamentul echipei naționale. Rotariu și Hagi au avut anterior patru sau chiar cinci teste PCR negative.

În urma tuturor acestor probleme, România rămâne cu doar 20 de jucători în lot pentru meciul cu Macedonia de Nord. În lotul inițial, Mirel Rădoi avea la dispoziție 26 de jucători.

Urmăriți Playsport.ro și pe