Cele mai nebune melodii cu care se relaxează fotbaliștii lui Mirel Rădoi la Tokyo. Răsună în boxe B.U.G Mafia, Guess Who și Imnul Rapidului

Moldoveanu Camelia / 16.07.2021, 14:15
Cele mai nebune melodii cu care se relaxează fotbaliștii lui Mirel Rădoi la Tokyo. Răsună în boxe B.U.G Mafia, Guess Who și Imnul Rapidului

Echipa națională a României a ajuns la Tokyo. Cele 18 ore de zbor au fost animate cu muzică de către elevii lui Mirel Rădoi, dar și în următoarele zile se propune aceeași terapie pentru a trece mai ușor peste cantonamentul solicitant. Iată care este melodia preferată a fiecărui fotbalist. Unele alegeri sunt cu adevărat surprinzătoare.

Ce melodii ascultă elevii lui Mirel Rădoi la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Primii tricolori au plecat joi către Jocurile Olimpice de la Tokyo pentru a reprezenta România în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Elevii lui Mirel Rădoi au dezvăluit ce muzică ascultă pentru a trece mai ușor peste cantonamentul solicitant. Dacă unii au ales melodii de la B.U.G Mafia, Migos, Guess Who sau Grasul XXL, Sefer pleacă în suflet și în căști cu imnul Rapidului, echipa la care joacă și pentru care performează cu mândrie.

Provocarea olimpică înseamnă și cel mai lung cantonament din carieră, atât pentru tokyotricolori, cât și pentru membrii staff-ului. Au fost 15 zile la Mogoșoaia, 18 ore de zbor + aerorport și alte 23 de zile ne dorim la turneul final!

Am rugat fiecare jucător să propună o melodie care “domină” propriul playlist în această perioadă, ca să avem tabloul general, playlistul tokyotricolorilor!”, a fost mesajul postat de FRF pe site.

Muzica ascultată de fotbaliștii români la Tokyo
Muzica ascultată de fotbaliștii români la Tokyo

Mirel Rădoi, surprins de nivelul fizic arătat de jucătorii săi

Rădoi a vorbit despre nivelul de pregătire pe care fotbaliștii îl au în această perioadă. El nu s-a arătat destul de încântat, explicând că unii dintre ei s-au prezentat mult sub așteptările sale și sub nivelul arătat de colegii lor.

Primele zile am avut antrenamente scurte, dar intense. Într-unul dintre antrenamente i-am văzut foarte obosiți. Nu mă așteptam ca o parte dintre jucători să fie atât de jos din punct de vedere fizic. Și acum, între ghilimele, se chinuie să fie la nivelul colegilor. Mai avem 8 zile și sunt sigur că putem regla”, a declarat Rădoi.

Vineri va pleca următorul grup către Jocurile Olimpice

Joi, la ora 10:05, a decolat primul avion cu reprezentanții României la Tokyo. Echipa lui Mirel Rădoi se află printre cei 128 de pasageri din primul transport. Pe lângă aceștia, la bordul aeronavei charter a companiei Smartwings o să se mai afle și reprezentanții țării noastre la: baschet 3×3, box, canotaj, judo, scrimă, tenis de masă şi tir cu arcul.

Următorul zbor „Henri Coandă” – Tokyo Haneda o să aibă loc vineri, la ora 21:50. Din acest grup o să facă parte loturilor de: gimnastică, înot, tir sportiv, atletism şi ciclism.

Toți sportivii sunt transportați de cu un avion Boeing 737-800. Lotul Olimpic al României este format din 45 de femei și 55 de bărbați (9 rezerve). Mai mult, sportivii o să fie însoțiți de 40 de antrenori. Aeronava dispune de patru piloți și patru însoțitoare.