Certat de Lionel Messi pentru relația cu o vedetă TV. Cine a fost victima starului argentinian de la națională

Giosanu Catinca / 29.06.2022, 18:02
Certat de Lionel Messi pentru relația cu o vedetă TV. Cine a fost victima starului argentinian de la națională

Lionel Messi l-a „tras de urechi” pe prietenul și colegul său Rodrigo de Paul, după ce și-a făcut publică relația cu Tini Stoessel. Mesajul transmis de starul lui Paris Saint-Germain.

Iubita unui fotbalist, subiect de dispută la petrecerea lui Messi

Leo Messi a împlinit vineri frumoasa vârstă de 35 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere pe cinste. Printre invitați s-au numărat mai mulți componenți ai naționalei Argentinei.

Rodrigo de Paul a luat și el parte la petrecerea lui Lionel Messi. După ce au mâncat și au dansat, cei doi au purtat o discuție serioasă, conform presei din străinătate.

Lionel Messi, deranjat de criticile presei

Mijlocașul lui Atletico Madrid, Rodrigo de Paul, a fost crititat de Lionel Messi. Faimosul fotbalist i-a atras atenția unui lucru.

Messi este de părere că fotbaliștii nu ar trebui să se afișeze pe rețelele de socializare de fiecare dată când reușesc să cucereasă câte o fată. Iar Rodrigo de Paul s-a afișat în repetate rânduri alături de iubita ta, Tini Stoessel.

”Nu trebuie să se mai arate atât de mult”

Jurnalistul Rodrigo Lussich susține că Messi i-ar fi transmis colegului său că cel mai bine ar fi să scadă expunerea mediatică și să elimine controversele din jurul său și al partenerei sale.

Simeone a stat și el de vorbă cu jucătorul. Nu este mulțumit de tot ce vede. Pentru că ar putea face ce face cu Tini, dar să nu se mai arate atât de mult.”, a povestit Rodrigo Lussich, conform Mundo Deportivo.

Cea mai mare temere a lui Messi este că jucătorul legitimat la Atletico Madrid va avea de pierdut atât la clubul pentru care evoluează, cât și la naționala Argentinei.

Viața extrasportivă îl poate împiedica să facă performanță

Starul lui Atletico Madrid se iubește de mai mult timp cu Tini Stoessel. Partenera sa are numai 25 de ani și este din Argentina. Cei doi se simt foarte bine împreună și au planuri de viitor, ceea ce nu este rău deloc.

Ceea ce îi deranjează pe colegii lui Rodrigo de Paul este că fotbalistul își expune prea mult relația și viața privată.

Mijlocașul lui Atleltico Madrid a fost atenționat și de Diego Simeone, după cum arată sursa citată. Tehnicianul i-ar fi transmis jucătorului său că este nemulțumit de faptul că a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor datorită vieții sale extrasportive.