Declarație incredibilă din Gruia după ce CFR Cluj a fost aproape să se facă de râs în Gibraltar: „Mingea era neobișnuită”

Bordei Radu / 20.07.2021, 21:41
Declarație incredibilă din Gruia după ce CFR Cluj a fost aproape să se facă de râs în Gibraltar: „Mingea era neobișnuită”

Declarație incredibilă din Gruia după ce CFR Cluj a fost aproape să se facă de râs în Gibraltar. Unil din acționarii clubului a găsit o explicație la care nimeni nu se aștepta, după o evoluție palidă a campionilor României.

CFR-ul s-a impus în Gibraltar și are șanse mari de calificare. Din păcate pentru feroviari, aceștia nu au arătat deloc bine iar Șumudică are multe de rezolvat, pentru meciurile viitoare. Mai ales că, în turul următor, ar veni un adversar mult mai puternic.

Declarație incredibilă din Gruia după ce CFR Cluj a fost aproape să se facă de râs în Gibraltar: „Mingea era neobișnuită”

Clujenii sunt destul de bulversați după meciul chinuit din Gibraltar. Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR, a găsit o explicație fantastică pentru prestația echipei.

„Am fost optimist că în cele din urmă vom câștiga. E un teren mai greu, am văzut că și mingea era mai neobișnuită. O imagine foarte frumoasă din spatele porții…Trebuie neapărat să ne aranjăm jocul un pic, să arătăm că suntem o echipă bună. Aici nu am făcut un joc extraordinar, dar acum serios vorbind și de teren, au fost câteva motive. Nu știu să va spun amănunte, dar echipa nu a fost cazată în Gibraltar, a declarat Ștefan Gadola, la Digi Sport.

Șumudică, atenționat de acționarul echipei. „Are multe motive de gândire”

Șumudică a venit cu planuri mari, în Gruia, dar deocamdată startul nu este cel așteptat. CFR a pierdut Supercupa, iar în cupele europene n-a convins, deși se află în obiectiv. Și cu Craiova lui Mititelu, în prima etapă din Liga 1, campionii au avut emoții. De aceea antrenorul trebuie să găsească cât mai repede soluțiile necesare.

Oricum antrenorul are de gândit jocul de astăzi încât să arătăm că suntem o echipă cât mai bună. Sunt convins că vom arăta mai bine la Cluj și ne vom califica, a menționat acționarul minoritar

CFR este mare favorită în returul de la Cluj, dar apoi urmează un adversar mult mai tare. CFR trebuie să arate altceva, dacă va dori să treacă de Young Boys sau Slovan Bratislava și să spere la accesul în grupele Ligii Campionilor.

Avem probleme în defensivă, așa este, se vede. Se simte și lipsa lui Bordeianu. Astăzi am jucat cu o echipa modificată, suntem în schimbare. Dar rezultatul e favorabil, e bine că s-a întâmplat așa. Vedem pe mai departe. Repet, Șumudică are de lucru”, a declarat Ștefan Gadola, în intervenția TV