CFR Cluj a făcut o ofertă clară celui mai bun jucător al Rapidului. Șefii din Grant au refuzat-o pe loc

Moldoveanu Camelia / 01.02.2022, 17:08

Rapid are un jucător la mare căutare pe piața transferurilor. Giuleștenii nici nu au vrut să audă de oferta venită din partea celor de la CFR Cluj. Impresarul Bogdan Apostu a oferit mai multe detalii.

Rapid a refuzat oferta venită din partea oficialilor lui CFR Cluj

Impresarul Bogdan Apostu a vorbit despre oferta pe care CFR Cluj le-a făcut-o giuleștenilor. Se pare că mijlocașul Alexandru Albu (28 de ani) este la mare căutare pe piața transferurilor.

Cei de la Rapid au plătit deja împrumutul lui Albu și au termen până la 30 mai să activeze opțiunea de cumpărare. Victor Angelescu a confirmat că va plăti această clauză. Nu s-au plătit banii fizic pentru că nu s-a ajuns la termen. Nu cred că e un club în România care să plătească în România înainte de termen, e absurd și nerealist, dar Rapid va alege să activeze clauza de cumpărare pentru Alex Albu, asta e clar.

Pot să vă spun că a avut ofertă și de la CFR Cluj în această iarnă, dar cei de la Rapid vor activa această clauză, e doar o chestiune de timp”, a spus Bogdan Apostu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Alexandru Albu este „perla” lui Victor Angelescu

Se pare că Rapid nu vrea să renunțe prea ușor la Alexandru Albu. Victor Angelescu investește intens în mijlocașul de 28 de ani, considerând că este un jucător de perspectivă. Potrivit impresarului Bogdan Apostu, giuleștenii nu au vrut să audă nici măcar de un împrumut în Golf. Cei din urmă își doresc să activeze clauza de reziliere și să-l cumpere definitiv de la Chiajna.

A fost vorba despre un împrumut în Golf, dar Rapid nu a fost de acord cu așa ceva. Practic, Albu nu e în momentul acesta jucătorul Rapidului definitiv, au timp până la 30 mai să activeze clauza și nu se justifică un împrumut al lui Albu în Golf, chiar și pentru o sumă de bani.

Pe o sumă sub un milion de euro nu se justifică ca Rapidul să-l vândă pe Albu, raportat și la procentele păstrate de Chiajna și banii investiți de Rapid. A existat o ofertă de împrumut. Eu le-am transmis că sub suma asta e complicat și vom vedea dacă vor face o ofertă de transfer definitiv. Din ce am discutat cu cei de la Rapid, nu și-ar dori să se despartă de Albu în acest moment pentru că e un jucător exponențial”, a mai spus Apostu.