CFR Cluj a primit o lovitură dură după ce atacantul dorit de Edi Iordănescu a plecat

Marian Cărăvan 23.01.2021, 17:02
CFR Cluj a primit o lovitură dură după ce atacantul dorit de Edi Iordănescu a plecat

Campioana României e în impas. CFR Cluj a primit o lovitură dură după ce atacantul dorit de Edi Iordănescu a plecat la o altă echipă. Gruparea din Gruia nu va mai aduce niciun atacant în această iarnă.

Atacantul dorit de Edi Iordănescu a plecat. CFR Cluj a primit o lovitură dură

Edi Iordănescu rămăsese la un moment dat cu doar doi atacanți în lot, asta după ce Vojtus a fost cedat echipei maghiare Mezokovesd, iar Billel Omrani, fotbalist pe care voia să-l folosească în compartimentul ofensiv, nu părea interesat să-și prelungească contractul cu gruparea ardeleană. Astfel, pentru atac, tehnicianul se putea baza doar pe Debeljuh și Rondon. Între timp, situația lui Omrani a fost clarificată, iar francezul a fost convins să semneze un nou contract cu CFR. Valabil pentru următorii doi ani. Campioana nu va mai transfera niciun atacant în această iarnă.

Totuși, ținta lui Edi Iordănescu era atacantul Sergiu Buș, de la FCSB. Acesta va juca în Asia, la echipa sud-coreeană Seongnam. Gigi Becali a ajuns la un acord cu asiaticii, astfel că atacantul de 28 de ani va evolua în K League 1.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buș.

Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide și a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, și-a luat rămas bun de la colegii săi și se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă.

FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, transmiteau cei de la FCSB în urmă cu două zile.

CFR Cluj a primit o lovitura dura. Sergiu Bus, atacantul dorit de Edi Iordanescu a plecat in Coreea de Sud
CFR Cluj a primit o lovitura dura. Sergiu Bus, atacantul dorit de Edi Iordanescu a plecat in Coreea de Sud

Plecarea lui Sergiu Buș în Asia, lovitură pentru CFR Cluj

Antrenorul Edi Iordănescu a recunoscut că l-a dorit pe Sergiu Buș la CFR. Atacantul va juca însă în campionatul din Coreea de Sud, la Seongnam. Sergiu Buș e în refacere după o accidentare suferită anul trecut și erau șanse mici să mai prindă lotul FCSB. Era dorit de Edi Iordănescu la CFR Cluj, unde de altfel a mai jucat.

„Să nu vorbim despre asta pentru că a semnat cu Seongnam (râde). Edi îl cunoaște, îl place. Îl va aprecia mereu indiferent de echipa la care joacă. Va fi un jucător interesant pentru Edi în următorii 3-4 ani oricând.

Însă ca să revin, oferte au fost, însă domnul Becali nu a dorit să-l dea împrumut. Am discutat cu dânsul și mi-a zis să că nu vrea nimeni să-l dea afară de la FCSB, pur și simplu e o ofertă bună pe care dacă ambele părți o acceptă, transferul se face. Nu a vrut nimeni să renunțe la Sergiu”, a spus Bogdan Apostu, conform GSP.

Născut la data de 2 noiembrie 1992, la Cluj-Napoca, Sergiu Buș are o cotă de piață de 800.000 de euro. S-a transferat în această iarnă de la FCSB,la Seongnam, în Coreea de Sud.

Urmăriți Playsport.ro și pe