Trei dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea fotbaliști importanți de la Dinamo

Marian Cărăvan 12.01.2021, 00:00
Trei dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Edi Iordănescu vrea fotbaliști importanți de la Dinamo

Edi Iordănescu a pus ochii pe mai mulți fotbaliști de la Dinamo. Tehnicianul campioanei CFR Cluj vrea să aducă în Gruia câțiva fotbaliști importanți ai echipei din Ștefan cel Mare. Ce șanse are succesorul lui Dan Petrescu?

Edi Iordănescu vrea fotbaliști importanți de la CFR Cluj

Antrenorul campioanei CFR Cluj a remarcat câțiva jucători importanți ai celor de la Dinamo, jucători pe care i-ar dori în lotul campioanei, Edi Iordănescu a și nominalizat jucătorii care ar putea fi o soluție pentru întărirea echipei ardelene. Diego Fabbrini, Paul Anton și Juan Camara sunt țintele tehnicianului. Edi Iordănescu vrea fotbaliști importanți de la Dinamo.

„Aş mai dori 1-2 jucători de profil ofensiv. Au plecat doi, e posibil să mai plece unul, deja e mult să spun că ar mai putea să plece şi al doilea pentru că nu a venit încă nimeni. Nu aş vrea să greşim. Aş vrea să alegem ce trebuie. Avem nevoie de jucători care să aducă un impact imediat. Dacă vom anunţa măcar un nume zilele următoare, eu aş fi fericit.

Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo. E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi”, a spus Edi Iordănescu, potrivit Antena Sport.

Edi Iordănescu vrea fotbaliști importanți de la Dinamo.

Edi Iordanescu vrea fotbalisti importanti de la Dinamo: Diego Fabbrini, Paul Anton si Juan Camara
Edi Iordanescu vrea fotbalisti importanti de la Dinamo: Diego Fabbrini, Paul Anton si Juan Camara

Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de sâmbătă

Tehnicianul campioanei a atras atenția asupra condițiilor în care trebuie să se antreneze campioana României din ultimele trei sezoane. Edi Iordănescu nu a stat mult pe gânduri și a anulat ședința de pregătire de sâmbătă. Dintr-un motiv revoltător. Fotbaliștii CFR-ului ar fi trebuit să se antreneze pe un teren complet înghețat. Asta l-a înfuriat la culme pe Edi Iordănescu, iar rezultatul a fost anularea antrenamentului.

Edi Iordănescu s-a plâns de pauza competițională foarte scurtă, dar și de condițiile în care sunt nevoiți să se antreneze elevii săi. Clujenii nu au optat pentru un cantonament în Antalya, la fel ca liderul FCSB, ci au rămas în țară. Edi Iordănescu a anulat antrenamentul de sâmbătă al CFR-ului, informează GSP.

CFR Cluj începe returul pe teren propriu. În primul meci din 2021, echipa ardeleană joacă joi, 14 ianuarie, de la ora 20:00, cu revelația turului, Academica Clinceni. CFR e pe locul al treilea, cu 31 de puncte (la trei lungimi în spatele liderului FCSB), în timp ce Academica Clinceni a încheiat turul pe locul 5, cu 25 de puncte. În tur, CFR Cluj a învins cu 2-1, într-un meci disputat la data de 23 august 2020.

Urmăriți Playsport.ro și pe