CFR Cluj domină autoritar Liga 1, dar Dan Petrescu este rezervat: „Campionatul e lung, se pot întâmpla multe”. Ce a spus despre echipa națională

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.11.2021, 22:56
CFR Cluj domină autoritar Liga 1, dar Dan Petrescu este rezervat: „Campionatul e lung, se pot întâmpla multe”. Ce a spus despre echipa națională

CFR Cluj a obținut o nouă victorie în Liga 1. Campioana a învins FCU Craiova în deplasare cu scorul de 2-0 și și-a mărit avansul în fruntea campionatului.

Formația din Gruia a ajuns la 11 puncte față de FCSB, care are însă un meci mai puțin disputat. Cu toate acestea, Dan Petrescu are în continuare un discurs extrem de așezat.

Dan Petrescu nu se entuziasmează după parcursul foarte bun al CFR-ului în Liga 1

În stilul caracteristic, „Bursucul” a explicat că au mai rămas multe etape de disputat, perioadă în care se pot schimba multe lucruri. Petrescu s-a arătat mulțumit de faptul că echipa sa a înregistrat un nou meci fără gol primit și și-a lăudat jucătorii care au intrat în teren după pauză.

Totodată, antrenorul CFR-ului a comentat și situația echipei sale din Conference League. El consideră că doar ghinionul a făcut ca formația din Gruia să nu adune mai multe puncte.

Legat de echipa națională, Petrescu nu a dorit să comenteze zvonurile care îl dau drept posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi. El s-a rezumat la a spune o dată în plus că rămâne concentrat pe ce are de făcut la CFR.

Important este că n-am primit gol, am mai câștigat un meci, dar n-a fost ușor. Se vede că a venit un antrenor care cunoaște clubul, au făcut niște schimbări în echipa de start și au încercat să ne surprindă. Experiența noastră și-a spus cuvântul. A fost pentru prima oară când o rezervă a intrat și a înscris pentru noi.

Ăsta este nivelul fotbalului românesc, am avut 2-3 foarte buni în Europa, dar aia a fost o excepție. Înainte ne-au ieșit toate și eu am pregătit echipa de la începutul sezonului. Adversarii sunt foarte puternici în Conference League, peste nivelul campionatului nostru, iar noi suferim. Oricum cred că meritam să avem patru egaluri acum în Conference, nu un egal și trei înfrângeri.

Bălgrădean este accidentat, probabil nu va apăra în Danemarca. CFR Cluj mereu a fost o echipă puternică, dar campionatul este lung. Mai avem de jucat 24 de meciuri! Rămân cu picioarele pe pământ, mai e mult până departe. Urmează șapte meciuri în 22 de zile, foarte multe. Va fi frig, vor fi terenuri grele și orice se poate întâmpla.

Se vehiculează foarte multe legat de națională. Eu aș putea să vorbesc dacă aș ajunge acolo, altfel nu pot să vorbesc de proiecte. Fiecare are viziunea lui, eu mă concentrez numai și numai la CFR Cluj acum”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului de la Craiova.