FCU Craiova 0-2 CFR Cluj. Ciprian Deac, eroul lui Dan Petrescu în Bănie. Clujenii își continuă marșul spre al cincilea titlu consecutiv

Ștefănescu Dragoș / 20.11.2021, 22:20
FCU Craiova 0-2 CFR Cluj. Ciprian Deac, eroul lui Dan Petrescu în Bănie. Clujenii își continuă marșul spre al cincilea titlu consecutiv

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FCU Craiova la primul meci al lui Eugen Trică de la revenirea pe banca formației din Bănie. Ciprian Deac, cu un gol și o pasă de gol, a fost eroul lui Dan Petrescu.


FCU Craiova 0-2 CFR Cluj

Final de meci!

Min. 89: GOL CFR CLUJ! Ciprian Deac este lăsat singur cu portarul de o pasă excelentă a lui Alexandru Păun și marchează fără probleme cu piciorul drept.

Min. 65: GOL CFR CLUJ! Scăpat din marcaj de fundașii adverși, Runar Sigurjonsson înscrie lejer cu o lovitură de cap din 4 metri după o centrare perfectă a lui Ciprian Deac.

Min. 46: A început repriza secundă!

Final de primă repriză!

Min. 1: A început meciul!


FCU Craiova – CFR Cluj, echipele de start:

FCU Craiova: Mogoșanu – Paramatti, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Asamoah, Albu, Baeten – Sidibe, Cl. Bălan, Ondaan
Rezerve: R. Popa, Negru, Bușu, V. Achim, Pop, Marquet, Raicea, Bauza, Compagno
Antrenor: Eugen Trică

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, A. Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Sacko
Rezerve: Letica, Fl. Ștefan, R. Bălan, Bouhenna, Culio, Sigurjonsson, Păun, Chipciu, Costache
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui)


Echipe probabile:

FCU Craiova: 31. R. Popa – 2. R. Negru, 4. Kovacic, 5. Huyghebaert, 23. Bușu – 77. Asamoah, 8. Dr. Albu, 88. Marquet – 51. Sidibe, 27. Ondaan, 10. Bauza
Rezerve: 22. Cobrea, 6. Vl. Achim, 9. Cl. Bălan, 14. Miuțescu, 15. Blidar, 16. Vl. Pop, 17. Raicea, 30. Van Durmen, 33. Campagno
Absenți: Mogoșanu, Diallo, Paramatti, Baeten, Gajici (indisponibili)
Antrenor: Eugen Trică

CFR Cluj: 34. Bălgrădean – 4. Cr. Manea, 3. A. Burcă, 92. Cestor, 45. Camora – 19. Culio, 37. Bordeianu, 7. Ad. Păun – 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila
Rezerve: 23. Cristiano, 6. Graovac, 9. Omrani, 16. Susici, 21. A. Boateng, 29. Bouhenna, 75. Gâdea, 77. Alibec, 96. Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui)

Eugen Trică, debut de foc la revenirea pe banca lui FC U Craiova 1948

După o perioadă foarte scurtă în care Flavius Stoican a stat pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, conducerea din Bănie l-a readus pe Eugen Trică. Oltenii reușiseră promovarea în Liga 1 sub conducerea lui Trică, care ulterior a fost demis în mod total neașteptat.

Pe banca lui FC U Craiova 1948, Eugen Trică va debuta oficial în meciul cu liderul CFR Cluj. Pentru olteni, partida din această seară este un test important după seria neagră din Liga 1. Înaintea partidei, Eugen Trică a criticat atitudinea antrenorilor care au trecut prin Bănie, care lăudau jocul echipei în ciuda înfrângerilor. Tehnicianul a subliniat faptul că pentru el nu există altă variantă care să-l mulțumească, în afara victoriei.

În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu același lot din Liga 2.

Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord.

Jucătorii s-au pregătiti foarte bine două săptămâni, atmosfera este foarte bună, se implică. Sunt montați, stau bine fizic și cei ce vor intra mâine sunt sigur că vor da totul să câștige. Doar victoria mă mulțumește mâine. Sunt sigur că alt rezultat aș fi total alt nemulțumit, chiar dacă întâlnim campioana și liderul incontestabil”, a declarat Eugen Trică.

Dan Petrescu se așteaptă la un meci foarte greu

Înaintea partidei din Bănie, Dan Petrescu a vorbit despre plusurile echipei adverse pe care o consideră extrem de motivată după revenirea lui Eugen Trică pe banca tehnică. Tehnicianul clujenilor se așteaptă la un meci foarte greu la Craiova.

Indiferent cine era antrenorul Craiovei, ne-am fi așteptat la un meci greu. Dar așa cred că va fi și mai greu, deoarece Trică a fost la CFR Cluj și va încerca să demonstreze ceva. Plus că la Craiova a reușit promovarea, pe nedrept a fost dat afară și acum i s-a făcut dreptate. Sunt convins că va reuși să motiveze echipa. Dacă au dat patru goluri în meciul amical cu Steaua înseamnă că a adus un spirit în atac. Problemele Craiovei în campionat au fost în atac, nu în apărare”, a declarat Dan Petrescu.