CFR Cluj îi schimbă contractul lui Gabriel Debeljuh, după accidentarea gravă a atacantului

Robert Zanfir 12.08.2022, 17:43
CFR Cluj îi schimbă contractul lui Gabriel Debeljuh, după accidentarea gravă a atacantului

Cristi Balaj (50 de ani) susține că înțelegerea lui Gabriel Debeljuh (25 de ani) va fi prelungită, dacă diagnosticul medicilor se va confirma. Atacantul s-a accidentat grav la meciul din Conference League, cu Sahtior Soligorsk, și ar putea lipsi de pe teren o perioadă îndelungată.

Dan Petrescu are și motive reale să se plângă! Calificat în play-off cu CFR Cluj, antrenorul ar putea să își ia gândul pentru mult timp de la Gabriel Debeljuh. Atacantul s-a accidentat în returul cu Sahtior Soligorsk, 1-0, și este suspect de ruptură de ligamente.

CFR Cluj îi schimbă contractul lui Gabriel Debeljuh

Contractul lui Gabriel Debeljuh ar urma să expire în 2024. Totuși, potrivit lui Cristi Balaj, croatul va avea motive de liniște din partea clubului. Oficialii CFR Cluj intenționează să îi prelungească înțelegerea, în cazul în care diagsnosticul se confirmă.

„Așteptăm certitudinea diagnosticului. Șansele de a fi cel pomenit de Dan Petrescu sunt foarte, foarte mari, dar mai există o oarecare speranță.

Dacă va fi nevoie de o intervenție ce-l va ține departe de teren 6 luni, îi vom propune lui Debeljuh prelungirea contractului, pentru a fi convins că aprecierea noastră este cel puțin la același nivel și că avem încredere că-și va reveni”, a afirmat Balaj la Pro Arena.

Dan Petrescu: Sunt cam praf!

La finalul partidei din turul 3 preliminar al Conference League, Dan Petrescu nu și-a putut ascunde dezamăgirea. Antrenorul tocmai primise vestea accindentării lui Debeljuh.

Cephas Malele, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, Daniel Birligea și Sergiu Buș sunt variantele lui Dan Petrescu, în absența lui Gabriel Debeljuh.

„Am o veste tristă din păcate, de aceea sunt cam praf. În toate meciurile pe care le-am câștigat, a trebuit să plătim ceva. Am pierdut un jucător, pe Gabriel Debeljuh.

Din ce am înțeles, are ceva la ligamentele încrucișate. Cred că va fi `out` șase luni. N-am cum să fiu fericit. Este foarte greu să-l înlocuim, este golgheterul nostru. Mai ales acum, când nu mai găsești atacanți. Să vedem ce jucători vom recupera în atac. Suntem subțiri, foarte subțiri. Astăzi au câștigat, bravo lor, suntem într-o perioadă bună, dar nu am cum să fiu fericit.

Dacă se vor califica trei echipe din România în grupele Conference League ar fi fantastic. Vom vedea ce se va întâmpla.

„Pierdem jucători și pentru că jucăm multe meciuri”

Maribor a jucat cu Soligorsk. Am văzut cele două meciuri, au echipă bună. Au jucători de atac foarte buni. Nu știu cum au pierdut cu Helsinki. Trebuie să văd meciurile. Inițial, credeam că vom juca în Finlanda.

Sunt supărat că vom avea din nou multe meciuri și trebuie să schimb 10 jucători, dar nu prea mai avem jucători. Faptul că pierdem jucători este și pentru că jucăm foarte multe meciuri. Cele mai multe din Europa. Avem 11 meciuri într-o lună și s-a văzut asta”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu Șahtior Soligorsk, conform Digisport.

Urmăriți Playsport.ro și pe