Dezastru pentru Dan Petrescu înainte de meciul din Conference League. Ce veste a primit antrenorul de la CFR Cluj

Giosanu Catinca 10.08.2022, 20:01
Dezastru pentru Dan Petrescu înainte de meciul din Conference League. Ce veste a primit antrenorul de la CFR Cluj

Dan Petrescu a primit o veste cumplită înainte de meciul din Conference League. Antrenorul campioanei a fost suspendat două etape. În plus, el riscă să primească o amendă colosală. Totul, din cauza scandalului izbucnit în timpul meciului cu Chindia.

Dan Petrescu, lovitură dură înainte de meciul din Conference League

Antrenorul Dan Petrescu a fost suspendat după scandalul monstru din Chindia Târgovişte – CFR Cluj. La fel s-a întâmplat și cu Emanuel Yeboah şi Gabriel Debeljuh. Cu toții au fost suspendați pentru două meciuri.

Tehnicianul va fi ”păzit” de un delegat la următoarele partide. De asemenea, el va fi sancționat cu o amendă uriaşă în cazul în care nu va respecta regulamentul.

AFC Chindia Târgoviște vs. FC CFR 1907 Cluj – Eliminare: Yeboah Emmanuel | Dan Petrescu | Debeljuh Gabriel (oaspeti) – În temeiul art.63.2.4.a se sancționează jucătorul Yeboah Emmanuel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

În temeiul art.53.1. din RD se sancționează dl. Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri si penalitatea sportivă de 320 lei. În temeiul art.63.1.a.raportat la 63.2.4.a se sancționează jucătorul Debeljuh Gabriel cu suspendare pentru 2 jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, au transmis reprezentanții LPF.

”Nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos”

Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh au fost și ei sancționați cu o amendă destul de mare. Cei doi jucători au fost amendați pentru că și-au faultat adversarii în timpul meciului cu Chindia.

Cristi Balaj s-a arătat dezamăgit de prestația celor doi jucători ai lui Dan Petrescu.

Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR?

Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate. Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect.

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă.”, a declarat președintele celor de la CFR Cluj, într-o intervenție la Pro Arena.