CFR Cluj împinge un jucător spre rivala „U” Cluj: „Îi suportăm noi o parte din salariu” VIDEO EXCLUSIV

Octavian Vasilescu / 21.06.2022, 06:03
CFR Cluj împinge un jucător spre rivala „U” Cluj: „Îi suportăm noi o parte din salariu” VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Chipciu (33 de ani) are șanse minime să mai rămână la CFR Cluj. Președintele Cristi Balaj (50 de ani) a dezvăluit că mijlocașul a fost foarte aproape să semneze cu Universitatea Cluj.

CFR Cluj ar fi dispusă să-l trimită pe Chipciu sub formă de împrumut la rivala „U” Cluj. Mai mult decât atât, campioana vrea să-i achite o parte din salariu, doar ca să scape de el. Pentru CFR Cluj ar fi mai rentabilă o astfel de soluție, pentru că nu ar trebui să-i mai plătească lui Chipciu întreg salariul.

Mijlocașul câștigă lunar în jur de 30.000 de euro la CFR Cluj. El mai are un an de contract cu echipa campioană până în vara anului 2023.

Chipciu, atras de Universitatea Cluj

Cristi Balaj a dezvăluit că Universitatea Cluj poate fi o soluție bună pentru Alex Chipciu. Jucătorul este stabilit în Cluj-Napoca, unde trăiește alături de famailia sa. Din acest motiv, varianta „U” Cluj ar fi ideală pentru fotbalist:

A existat o discuție legată de plecarea lui Chipciu la Universitatea Cluj. Discuția nu a fost finalizată. Am văzut și mesajul postat de fanii Universității Cluj, dar mi-e foarte greu să înțeleg. Noi avem o relație de respect reciproc cu cei din conducerea Universității Cluj. Ne-am oferit serviciile pentru a-i sprijini cu anumiți jucători.

Chipciu este MULT peste ce are U Cluj în acest moment. Este peste media mijlocașilor din Liga 1. El mai are contract pentru încă un an de zile. Noi suntem dispuși să-i suportăm o parte din salariu, sprijinul este real. Familia lui Chipciu este în Cluj, au casă aici, copiii lui merg la școală aici. E normal că își dorește să rămână în Cluj și să joace în Liga 1. Din discuțiile pe care le-am avut cu el, în primul rând își dorește să joace. Dacă s-ar transfera, ar fi cel mai bun jucător de la U Cluj”, a spus Cristi Balaj, în direct la PlaySport Live.

Alexandru Chipciu are la activ 76 de meciuri pentru CFR Cluj. El a înscris cinci goluri pentru campioana României și a livrat cinci pase decisive.

De-a lungul carierei, Chipciu a mai jucat pentru FC Brașov, Brăila, FCSB, Anderlecht și Sparta Praga. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Chipciu se ridică la 650.000 de euro.

Chipciu a ajuns pe lista neagră după ce antrenorul Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe el.

Suporterii lui „U” Cluj, mesaj dur pentru Alexandru Chipciu

La scurt timp după ce au apărut zvonuri despre interesul lui „U” Cluj pentru Alex Chipciu, fanii echipei au agățat un banner în fața Cluj Arena.

În Cluj este cunoscută rivalitatea dintre „U” și CFR, iar suporterii „Șepcilor Roșii” au avut un mesaj dur direcționat către fotbalistul care și-a făcut un nume la FC Brașov.

Nu este nimic de negociat/ Nu vrem șobolani în negru și alb”, este mesajul afișat pe un banner de către suporterii lui „U” pentru fotbalistul din Brăila.

Facțiunea „Mads”, cea care s-a semnat pe acest banner, face parte din galeria care stă, de obicei, la Tribuna a II-a de pe „Cluj Arena”.