EXCLUSIV CFR Cluj, asaltată de oferte. Ce jucători ar putea părăsi campioana: „La Petrila vrem să păstrăm un procent”

Octavian Vasilescu 20.06.2022, 18:42
EXCLUSIV CFR Cluj, asaltată de oferte. Ce jucători ar putea părăsi campioana: „La Petrila vrem să păstrăm un procent”

CFR Cluj este foarte activă în această perioadă de mercato. Președintele clubului, Cristi Balaj (50 de ani), a vorbit deschis despre toate mutările campioanei.

Cristi Balaj a recunoscut, în direct la PlaySport Live, că mai mulți jucători importanți de la CFR Cluj ar putea pleca în această vară. Până acum au existat discuțiie pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng.

CFR Cluj, gata să vândă jucători importanți

Cristi Balaj a recunoscut că echipa sa a încasat bani după ce i-a cedat pe Valentin Costache și Florin Ștefan la Rapid. În cazul lui Claudiu Petrila, au existat recent discuții cu echipe din SUA și La Liga. Rămâne de văzut dacă CFR va încasa o sumă importantă pentru Petrila în această vară.

Există oferte pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng. Vânzările sau transferurile importante încă n-au avut loc la CFR Cluj. Vorbim de echipa campioană, este normal să existe oferte importante. Ofertele trebuie să fie și pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor. Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache și Florin Ștefan.

La Petrila a existat o ofertă din Statele Unite și o ofertă din Spania, din prima divizie. Încercăm să-i facem un preț mai mare lui Petrila. Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită. Nu discut de cifre. Când vorbim de vânzări de jucători, este foarte greu să ne pronunțăm. Știm că este urmărit de echipe importante, dar nu știm când ar putea apăra o ofertă importantă. Dacă îl vom vinde pe Petrila, vom încerca să păstrăm un procent. Sunt convinși că va crește foarte mult.

Lui Jonathan Rodriguez i-am oferit două opțiuni. S-a discutat și cu Universitatea Cluj, rămâne de văzut unde va ajunge. Depinde ce își dorește și jucătorul. Împrumutul lui la Dinamo expiră la finalul lunii”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

VIDEO Ediția integrală a emisiunii PlaySport Live

Mutările făcute de CFR Cluj în această vară

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Pyunik este un club din capitala Armeniei, Erevan. Lotul echipei valorează 5,96 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Pyunik nu s-a calificat niciodată în grupele unei competiții europene. Ultima oară au jucat în preliminariile Champions League în 2015. Molde i-a eliminat fără drept de apel, scor 6-0 la general.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.

Urmăriți Playsport.ro și pe