CFR Cluj, întăriri pentru Liga Campionilor. A fost anunțat primul transfer al verii

Octavian Vasilescu / 28.05.2022, 18:09
CFR Cluj, întăriri pentru Liga Campionilor. A fost anunțat primul transfer al verii

Fundașul dreapta Christoper Braun (30 de ani) este primul jucător transferat de CFR Cluj după câștigarea campionatului.

Braun a bătut palma cu CFR Cluj în iarnă, iar acum va ajunge în Gruia din postura de jucător liber de contract. FC Botoșani a emis un comunicat de presă în cazul neamțului.

Braun a lăsat FC Botoșani pentru CFR Cluj

Christoper Braun s-a despărțit de FC Botoșani și a luat calea Clujului!

Îți mulțumim în mod deosebit pentru întreagă perioadă petrecută la noi, pentru profesionalismul de care ai dat dovadă atât în pregătire, cât și în fiecare meci! Ai fost unul dintre stâlpii echipei și un exemplu de dăruire, din primul și până în ultimul minut jucat, inclusiv în perioada de după semnarea contractului cu noua ta echipă.

Cu recunoștință pentru tot ce ai făcut pentru noi, 5.345 de minute jucate în 64 de meciuri în cele două sezoane, încununate cu 1 gol și 6 pase de gol, îți dorim mult succes în carieră!”, anunță FC Botoșani, pe Facebook.

Braun a jucat doi ani la FC Botoșani. Crescut de Hamburg și St. Pauli, acesta a mai jucat de-a lungul carierei pentru OFI Creta și Fortuna Sittard.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Braun are o cotă de piață de 800.000 de euro.

CFR Cluj renunță la mai mulți jucători

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a spus că vor exista schimbări mari în această vară în lot:

Avem o idee ce jucători vrem. A plecat Susic, care termină contractul. Omrani și Hoban pleacă, termină contractul. Dimitrov, Lovro și Neguț au venit împrumut, termină împrumutul. Deja sunt foarte mulți jucători care termină contractul și pleacă.

Acum trebuie să ne orientăm, să luăm 7-8 jucători. Vreau fotbaliști care au jucat anul trecut și care au mai câștigat trofee înainte”, a spus Petrescu, citat de Sport.ro.

CFR Cluj a cucerit în acest sezon al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 și trofeul cu numărul 8 din istoria clubului.