Sepsi a transferat un jucător de la CFR Cluj! Anunțul oficial

Giosanu Catinca / 27.05.2022, 15:47
Sepsi a transferat un jucător de la CFR Cluj! Anunțul oficial

Clubul Sepsi a anunțat că a transferat definitiv un jucător de la CFR Cluj. Rareș Ispas a fost cumpărat definitiv de la formața din Gruia. Internaționalul român a semnat pe trei ani.

Sepsi a oficializat transferul lui Rareș Ispas

Reprezentanții clubului Sepsi a transmis prin intermediul unui comunicat că l-a transferat definitiv pe Rareș Ispas.

Clubul Sepsi OSK anunță faptul că fundașul Rareș Ispas a fost transferat definitiv. Jucătorul, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Rareș Ispas în vara anului trecut a venit la echipa noastră de la CFR Cluj, sub formă de împrumut. Îi dorim mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul emis de covăsneni.

Prin urmare, Rareș Ispas va continua să joace încă trei ani la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Vrem în play-off”

Laszlo Dioszegi, președintele celor de la Sepsi, a anunțat ce obiectiv are gruparea covăsveană după ce a câștigat Cupa României.

Vrem să mai aducem 3-4 jucători pentru că obiectivul echipei în sezonul viitor va fi play-off-ul și Conference League. A venit Ion Gheorghe deja, vom mai aduce și alți jucători, plus că vom păstra primul 11 din acest moment. Trebuie să facem o echipă competitivă.

Nu va pleca nimeni. 99% se datorează totul acestui staff în frunte cu domnul Bergodi.”, a spus Dioszegi, conform digisport.ro.

Covăsnenii au renunțat deja la 5 fotbaliști

Anunțul că Sepsi l-a transferat definitiv pe Rareș Ispas vine la scurt timp după ce formația din Sfântu Gheorghe s-a debarasat de cinci jucători.

Jucătorii Vașvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fülöp István, Kevin Luckassen și Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârșiul contractelor care vor expira pe 30 iunie.”, se mai arată în comunicatul clubului din Sf. Gheorghe.