CFR Cluj se confruntă cu probleme financiare, dar Varga mai pregătește două surprize

Moldoveanu Camelia / 04.09.2021, 08:38
CFR Cluj se confruntă cu probleme financiare, dar Varga mai pregătește două surprize

Anghel Iordănescu surprinde cu noi dezvăluiri despre CFR Cluj. Cu toate că echipa se confruntă cu probleme grave financiare, Neluțu Varga se pregătește să mai transfere doi jucători. Patronul îi face toate poftele lui Dan Petrescu, fără a sta prea mult pe gânduri.

Dan Petrescu este răsfățat de Varga

Venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj a adus o serie de schimbări importante în Gruia. Neluțu Varga nu se uită la bani atunci când vine vorba de dorințele noului tehnician. Anghel Iordănescu este surprins de atitudinea patronului, dat fiind faptul că există probleme financiare la această echipă.

Mi-a fost teamă de o degringoladă la CFR, dar jucătorii maturi se adună, contează foarte mult ca grup.

Acum a venit Dan Petrescu care a pus o condiție importantă. A spus că vrea anumiți jucători, că renunță la unii, dar uite că a venit Culio, a venit Bordeianu, a venit Florin Ștefan, și vă spun că mai are Dan Petrescu două surprize. Jos pălăria!

Deși sunt probleme financiare la CFR Cluj, patronul îi face toate mofturile lui Dan Petrescu.”

Deși îl laudă pe Neluțu Varga pentru felul în care reacționează la cerințele lui Dan Petrescu, Anghel Iordănescu critică felul în care au fost dați afară Șumudică și Copilu.

Nu mi-a plăcut că nu a procedat corect cu Șumudică și cu Marian Copilu, un om cu un rol esențial în campionatele câștigate. Asta nu mi-a plăcut”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Fotbal Club.

CFR Cluj ar putea rămâne fără o vedetă

Atacantul francez a părut că renaște în acest start de sezon, sub comanda lui Marius Șumudică. De aceea șefii clubului ar vrea să îl păstreze, dar este posibil să fie nevoiți să îl vândă. Jucătorul transferat în 2016, de la Marseille, a intrat în ultimul an de contract și clujenii riscă să îl piardă gratis. Mai ales dacă fotbalistul de 28 de ani nu va dori să prelungească înțelegerea cu campioana României.

Două echipe din Tucia ar fi interesate de serviciile atacantului. Este vorba de Konyaspor și Rizespor, care ar fi pregătite să achite chiar și clauza de 700.000 de euro a fotbalistului. Cu Rizespor se poate ajunge mai ușor la o înțelegere, mai ales că CFR-ul l-ar vrea înapoi de Djokovic. Mijlocașul este înregimentat la Rizespor.

181 de meciuri a strâns Omrani pentru CFR Cluj, în toate competițiile, reușind să marcheze de 44 de ori și să ofere 34 de pase decisive. Și dacă francezul nu va semna un nou contract, atunci Petrescu și conducerea clubului ar putea să încerce să scoată niște bani pe el.