CFR Cluj se distanțează la finalul turului, dar ardelenii nu sunt mulțumiți: „Trebuie să analizăm ce am făcut! Nu doar în campionat trebuie să fim sus”

Robert Zanfir / 07.11.2021, 20:57
CFR Cluj se distanțează la finalul turului, dar ardelenii nu sunt mulțumiți: „Trebuie să analizăm ce am făcut! Nu doar în campionat trebuie să fim sus”

CFR Cluj câștigă cu 3-0 pe terenul lui Dinamo. Echipa lui Dan Petrescu se distanțează la 9 puncte de FCSB și la 11 pași de Universitatea Craiova. Ciprian Deac a declarat la final că va urma o pauză în care ardelenii trebuie să analizeze sezonul de până acum.

CFR Cluj și-a revenit după parcursul dezastruos din Europa. Ardelenii au câștigat la scor cu Dinamo, 3-0, după un meci în care Omrani, Debeljuh și Deac au marcat exact când au vrut.

CFR Cluj se distanțează la finalul turului, dar ardelenii nu sunt mulțumiți: „Trebuie să analizăm ce am făcut!”

Cu toate acestea, Ciprian Deac nu este deloc mulțumit. Mijlocașul a declarat că echipa campioană trebuie să își propună lucruri mari și în Europa, nu doar în campionat.

„Cred că s-a văzut că am tratat meciul foarte serios, am făcut un presing sus. E bine că am marcat destul de repede și ne-am făcut meciul mai ușor.

Nu știu dacă a fost diferența așa mare. Dinamo are jucători buni, nu cred că asta e adevărata lor față. Noi am tratat meciul foarte serios, veneam după o înfrângere în care moralul nu era foarte bun.

Vom avea două săptămâni de pauză în care va trebui să ne liniștim. Cât mai avem șanse matematice, nu ne vom preda nici în Europa. Nimeni nu ne dă nicio șansă, dar noi credem. Să sperăm că ne vom califica.

Urmează o pauză în care va trebui să analizăm ce am făcut bine, ce nu am făcut bine. CFR își propune an de an lucruri mari și nu doar în campionat trebuie să fim acolo sus.

Patronul investește foarte mulți bani și e normal să fie presiune. Sută la sută va fi o luptă în trei. Nu cred că este ceva câștigat. Depinde cu câte puncte vom intra în play-off, dar nu e nimic terminat”, a declarat Ciprian Deac.

Billel Omrani: „Da? A pierdut Craiova? Nu am văzut!”

„A fost foarte bine, am dat un gol. A fost foarte frumos pentru mine și pentru echipă. Sunt foarte fericit. Totul e bine, totul e frumos pentru noi acum. Trebuie să continuăm așa. Suntem foarte feiriciți că suntem pe primul loc.

Da? A pierdut Craiova? Nu am văzut. Noi nu ne gândim altă echipă, ne gândim la noi. Mergem așa până la final.

Credem în șansa noastră și în Europa. Trebuie să câștigăm astea două meciuri și să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Billel Omrani.

Andrei Burcă: „Când m-am apucat de fotbal, voiam să joc cu echipele din București”

„Ne pare rău pentru Dinamo, este o echipă de tradiție. Nu o văd atât de jos, atunci când m-am apucat de fotbal voiam să jucam cu cele trei din București.

Ar fi fost bine să obținem 15 din 15, dar mă bucur că după fiecare înfrângere am reușit să ne recuperăm. După acest tur de campionat suntem bine.

Au fost multe schimbări la echipă, știți ce s-a întâmplat în septembrie. A fost un recul în Europa, dar trebuie să câștigăm ultimele două meciuri.

Și anul ăsta va fi o luptă în trei. Craiova joacă un fotbal total, FCSB la fel.

La națională ne vor aștepta două meciuri dificile. Depinde doar de noi, trebuie să ne dăm viața pe teren, reprezentăm o țară întreagă. Știu că Radoi este categoric când ia o decizie, dar ar fi păcat să plece, este munca dânsului. A reușit să schimbe nu doar jocul, ci și mentalitatea”, a declarat Andrei Burca.

Dinamo – CFR Cluj 0-3. ECHIPELE DE START:

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Pinto, R. Popa, An. Radu – Măgureanu, Espinosa, Kainourgios – Matei, Ivanovski, Torje
Rezerve: Iliev, R.Grigore, Giafer, Carp, Bani, Țîră, Vestenicky, Nunici, Mihaiu
Antrenor: Mircea Rednic

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Graovac, Fl. Ștefan – Boateng, Bordeianu, Deac – Sacko, Debeljuh, Omrani
Rezerve: Bălgrădean, Camora, Bouhenna, Culio, Păun, Chipciu, Gâdea, Costache, Alibec
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)