CFR Cluj și-a asigurat poarta pentru sezonul viitor. “Ne bucură mult decizia lui. Sper să apere cât mai mult”

Moldoveanu Camelia 05.05.2021, 14:42
CFR Cluj și-a asigurat poarta pentru sezonul viitor. “Ne bucură mult decizia lui. Sper să apere cât mai mult”

CFR Cluj a anunțat cu cine merge mai departe, în poartă, pentru noul sezon. Ștefan Gadola, acționar minoritar al echipei din Gruia, se bucură de alegerea făcută.

Conducerea CFR Cluj: „Sper să apere cât mai mult”

Giedrius Arlauskis CFR Cluj portar
Giedrius Arlauskis rămâne la CFR Cluj pentru încă un sezon

Ștefan Gadola a anunțat că Gierdrius Arlauskis, portaru de 33 de ani al CFR Cluj, rămâne alături de echipă și în sezonul următor. În același timp, conducerea din Gruia și-ar dori să-l păstreze și pe Cristian Bălgrădean.

Lituanianul a pus umărul la câștigarea titlurilor pentru echipa din Cluj în ultimii ani. El are în palmares 3 titluri de campioană cu echipa din Gruia, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB. El a mai stat și 6 luni la Arla.

Ne bucurăm de Arla, sper să apere mult timp la echipa noastră. Va rămâne şi din vară. Sper să rămână şi Bălgrădean, este un portar bun. E normal să fie o competiţie între ei, eu îl stimez şi pe Bălgrădean, e un goalkeeper bun.

Când a plecat Arlauskis, a fost decizia lui. Nu l-am întrebat de ce, nu intru în aceste amănunte. Portarii sunt jucători deosebiţi. Dumneavoastră aţi sări cu faţa în picioarele unor fotbalişti? Eu n-aş putea. Ei sunt expuşi mai multor riscuri, sunt curajoşi, nebuni, sunt fantastici!”, a declarat Gadola la GSP Live.

Își face Giedrius Arlauskis retragerea în România?

În vara anului trecut, după ce a luat al treilea titlu cu CFR, Giedrius Arlauskis încheia un nou capitol în fotbalul românesc. Fotbalistul lituanian a făcut atunci o declarație surprinzătoare.

Eu vreau să mă retrag din România, nu știu clubul, dar aici m-am simțit fotbalist adevărat de când am venit în 2008, la Urziceni. Am cinci campionate luate, îmi trebuie juma de zi ca să vorbesc ce simt eu pentru România.

Aici am trăit cele mai frumoase momente. Eu în România simt că am început fotbalul, la Urziceni, și de aici vreau să mă retrag”, a declarat Giedrius Arlauskis, la Digi Sport.

Adevărul despre salariul lituanianului la CFR Cluj

Imediat după revenirea la CFR Cluj, oficialii campioanei se declarau încântați de gestul lui Arlauskis. Marius Bilașco declara la scurt timp după oficializarea transferului că Arlauskis și-a dorit să joace pe gratis până în vară, pentru a mulțumi clubului în acest fel.

El a dorit să-și arate recunoștința pe care o are pentru club și va juca gratis până la vară. E lăudabil, ne bucurăm că jucătorii au asemenea sentimente față de clubul nostru”, spunea Marius Bilașco.

Însă un contract fără salariu este imposibil de înregistrat. Potrivit ProSport, Arlauskis câștigă, de fapt, 3000 de euro pe lună în Gruia.
1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Arlauskis, conform Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe