CFR Cluj și-a găsit noul președinte. Dacă se confirmă, se produce o lovitură uriașă de imagine

Moldoveanu Camelia 04.09.2021, 11:56

Asta le întrece pe toate! Neluțu Varga este de neoprit când vine vorba de CFR Cluj. Noul președinte din Gruia ar putea aduce o lovitură uriașă de imagine. Cine este omul care i-ar putea lua locul lui Marian Copilu după „tăierea celor 12 capete”.

El ar putea fi noul președinte de la CFR Cluj. Mutare incredibilă

Meciul pierdut de CFR Cluj în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2 (1-6 la general), l-a scos din minți pe Neluțu Varga. Patronul din Gruia nu a mai ținut cont de nimic și a demis 12 oameni. Printre „capetele tăiate” s-au aflat Marius Șumudică și Marian Copilu. Dacă pentru banca tehnică l-a adus imediat pe Dan Petrescu, care aștepta de ceva vreme întoarcerea, scaunul de președinte nu a fost oferit nimănui până acum.

Cu toate că s-au vehiculat mai multe nume, printre care Dani Coman, Florin Prunea şi Adrian Ilie, nimic nu s-a concretizat. Se pare că CFR Cluj îl are în fruntea listei, potrivit Digi Sport, pe Cristian Balaj. Actualul președinte ANAD este omul ideal pentru a spăla imaginea echipei lui Varga după ultimele incidente.

Fostul arbitru și președinte AJF Baia Mare are o imagine extrem de bună și curată. Datorită lui imaginea ANAD a fost reabilitată, iar laboratoarele din București au fost redeschise. Cristian Balaj mai are contract până în 2024 și ezită revină în lumea sportului. Acesta pune foarte mult preț pe proiectele din zona antidopingului și își dorește în primul rând ca agenția pe care o conduce să rezolve mai multe probleme ignorate de cluburi pentru că nu există fonduri.

Dan Petrescu este răsfățat de Varga

Venirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj a adus o serie de schimbări importante în Gruia. Neluțu Varga nu se uită la bani atunci când vine vorba de dorințele noului tehnician. Anghel Iordănescu este surprins de atitudinea patronului, dat fiind faptul că există probleme financiare la această echipă.

Mi-a fost teamă de o degringoladă la CFR, dar jucătorii maturi se adună, contează foarte mult ca grup.

Acum a venit Dan Petrescu care a pus o condiție importantă. A spus că vrea anumiți jucători, că renunță la unii, dar uite că a venit Culio, a venit Bordeianu, a venit Florin Ștefan, și vă spun că mai are Dan Petrescu două surprize. Jos pălăria!

Deși sunt probleme financiare la CFR Cluj, patronul îi face toate mofturile lui Dan Petrescu.”

Deși îl laudă pe Neluțu Varga pentru felul în care reacționează la cerințele lui Dan Petrescu, Anghel Iordănescu critică felul în care au fost dați afară Șumudică și Copilu.

Nu mi-a plăcut că nu a procedat corect cu Șumudică și cu Marian Copilu, un om cu un rol esențial în campionatele câștigate. Asta nu mi-a plăcut”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Fotbal Club.

Urmăriți Playsport.ro și pe