CFR Cluj sparge banca pentru Marius Șumudică și îi aduce un super-atacant! Ardelenii pregătesc transferul verii în Liga I

Bordei Radu / 25.08.2021, 13:53

Conducerea celor de la CFR Cluj va sparge banca ca să arate că îl susține pe Marius Șumudică. Deși s-a zis că antrenorul nu mai are viață multă în Gruia, se pare că lucrurile stau tocmai invers. Șumudică așteaptă returul cu Steaua Roșie pentru a demonstra că dezastrul din prima manșă a fost doar un accident.

Iar șefii clubului sunt pregătiți să îl susțină și ei pe antrenor. CFR  va juca în grupele unei cupe europene, indiferent de meciul cu campioana Serbiei. Tot din această țară se pregătesc următoarele tranzacții pentru echipa lui Șumudică.

Transferuri importante pentru Șumudică. Conducerea campioanei este gata să întărească echipa antrenată de fostul rapidist

Au fost schimbări mari de lot la CFR, în această vară. Au plecat mulți din fotbaliștii care au cucerit 4 titluri consecutive, dar au și venit 7 jucători. Și lucrurile nu se vor opri acum. Bilel Omrani ar putea pleca și el de la echipă, dar Șumudică va primi sigur întăriri. Fostul atacant al Rapidului va fi mulțumit de calitatea fotbaliștilor pe care îi aduce Neluțu Varga.

La 25 de ani, Vukasin Jovanovic a fost campion mondial U20 cu Serbia. Fundaşul măsoară 1.88 m înălţime, e liber de contract și a jucat la echipe precum Steaua Roşie Belgrad, Zenit, Eibar sau Bordeaux. Cum are doar 25 de ani, apărătorul paote aduce un mare plus în defensivă. Mai ales că la acest capitol CFR-ul a suferit cel mai mult în acest start de sezon.

Și în atac antrenorul se va baza pe o nouă opțiune. Lazar Tufegdzic are 24 de ani, a amrcat 4 goluri deja, în acest sezon, pentru Subotica. Vârful va costa în jur de 1 milion de euro, dar potențialul lui este important. De aceea patronul clubului a fost convins să scoată din buzunar o sumă importantă pentru el.

Jucătorii și antrenorul au făcut pace la Pitești

După ce au fost criticați dur de antrenor, pentru eșecul de la Belgrad, fotbaliștii campioanei au vorbit cu Șumudică și conducerea. Victoria de la Pitești a mai liniștit lucrurile, dar returul cu Steaua Roșie va fi un moment important.

Avem de luat o revanșă, înfrângerea de la Belgrad a fost dureroasă. Am pierdut pe câteva greșeli personale. Trebuie să ne recuperam și să abordăm următoarele două meciuri la victorie. Am avut o discuție cu jucătorii, cu conducerea clubului. Am pus batista pe țambal. Ați văzut atitudinea jucătorilor cu FC Argeș. Nu pot decât să-mi dau jos pălăria în fața lor, a declarat Marius Șumudică