Șoc pentru Marius Șumudică înainte de returul CFR-Steaua Roșie Belgrad. Unul dintre jucători e cu bagajele făcute

Ștefănescu Dragoș / 25.08.2021, 11:12
Șoc pentru Marius Șumudică înainte de returul CFR-Steaua Roșie Belgrad. Unul dintre jucători e cu bagajele făcute

După înfrângerea usturătoare de la Belgrad, pentru CFR Cluj urmează returul din Gruia cu Steaua Roșie Belgrad. Ultimele vești din tabăra ardelenilor anunță că unul dintre jucători e cu bagajele făcute chiar înaintea confruntării cu sârbii.

CFR Cluj umilită de Steaua Roșie Belgrad

În ciuda parcursului perfect din Liga 1, CFR Cluj a suferit o înfrângere umilitoare în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad. Meciul tur a avut loc la Belgrad într-o atmosferă incendiară făcută de suporterii sârbi. Steaua Roșie Belgrad a câștigat partida într-o manieră categorică, cu scorul de 4-0. Astfel, pentru CFR Cluj șansele de a obține calificarea în grupele Europa League sunt aproape nule.

După înfrângerea de la Belgrad, Marius Șumudică a făcut câteva declarații care au produs un adevărat cutremur în vestiarul clujenilor. Tehnicianul și-a acuzat jucătorii, mai mult sau mai puțin direct, că au făcut tot posibilul să joace împotriva lui.

Sper ca jucătorii mei să trăiască aceeași umilință, aceeași stare sufletească pe care o trăiesc acum. În prima repriză au ajuns de două ori la noi în careu și am primit două goluri, iar în a doua le-am făcut cadou alte două goluri. Dacă astea trebuie antrenate și sunt greșeli de antrenor, mi le asum. În momentele în care încercam să echilibrăm partida, venea câte un pumn, îl simțeam.

Începem practic de la 0-1, în condițiile în care le-am transmis că primul sfert de oră este foarte important. Apoi, în a doua repriză, am luat două goluri de cascadorii râsului. N-am văzut în toată cariera mea astfel de goluri, nici când antrenam în Divizia C.

Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am avut tăria să recunosc când am greșit, dar de data asta cred că ar fi trebuit să fie 6-7 jucători lângă mine, aici, să vă explice ei ce s-a întâmplat. Ar trebui să le fie rușine de acest Petrila, un copil de 19 ani care și-a dorit foarte mult astăzi”, a spus Marius Șumudică, după înfrângerea de la Belgrad.

 Unul dintre jucători e cu bagajele făcute

Înfrângerea de la Belgrad a produs un adevărat cutremur în vestiarul clujenilor. Declarațiile lui Marius Șumudică de după meci au inflamat și mai mult spirritele la Cluj. În ciuda faptului că în campionat CFR Cluj a obținut o victorie în fața lui FC Argeș, atmosfera în tabăra ardelenilor nu este deloc calmă. Înaintea returului din Gruia cu Steaua Roșie Belgrad, Șumudică a mai primit o veste proastă. Billel Omrani, unul dintre fotbaliștii de bază ai clujenilor, este aproape de un transfer în străinătate.

Presa din Turcia a anunţat în urmă cu câteva zile că echipa Konyaspor este interesată de Billel Omrani de la CFR Cluj. Cei de la Haberdairesi.com au dezvăluit întâlnirea pe care oficiali ai lui Konyaspor o vor avea cu reprezentanţii atacantului francez.

Oficialii se vor întâlni cu reprezentanţii lui Omrani. Negocierile au început deja. Konyaspor vrea să-l legitimeze. Atacantul e entuziasmat de posibilul transfer”, scriu cei de la Haberdairesi.com.

Billel Omrani mai are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului. Francezul este cotat la 1.6 milioane de euro.