CFR Cluj vinde doi jucători în Liga 1. Pe cine cedează pentru 150.000 de euro

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 18:11
CFR Cluj vinde doi jucători în Liga 1. Pe cine cedează pentru 150.000 de euro

Edward Iordănescu vrea câteva schimbări în lotul celor de la CFR Cluj, înainte de reluarea sezonului. La capitolul achiziţii, campioana nu a mutat încă, dar au fost stabiliţi disponibilizaţii. Jakub Vojtus şi Ivica Zunic au fost primii care au fost îndepărtaţi din lot, anunţă Fanatik. Cei doi vor juca sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş, până la finalul acestui sezon. Aceeaşi destinaţie o va avea şi Luis Aurelio, mijlocaş care prindea destul de multe minute în mandatul lui Dan Petrescu.

Gaz Metan Mediaş are clauză de 150.000 de euro pentru a-i achiziţiona definitiv pe Jacob Vojtus şi Luis Aurelio

Fundaşul croat Ivica Zunic a ajuns la CFR Cluj în luna noiembrie şi a apucat să joace doar două partide pentru ardeleni. Atacantul Jakob Vojtus a fost transferat în vară, de la Academica Clinceni. A jucat în 10 partide, dar nu a reuşit să puncteze pentru formaţia pregătită în prezent de Iordănescu jr. În fine, Luis Aurelio a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019, chiar de la Gaz Metan Mediaş. A jucat şase partide în acest sezon pentru formaţia feroviară.

În ceea ce îi priveşte pe Vojtus şi Aurelio, medieşenii vor avea şi o clauză de cumpărare. Cei C doi vor putea fi achiziţionaţi definitiv în vară, pentru 150.000 de euro. Gaz Metan este pe locul 12 în Liga 1, cu 16 puncte din primele 15 etape. Cei trei jucători împrumutaţi de la CFR ar putea juca la noua formaţie pe 12 ianuarie. Când medieşenii primesc vizita celor de la FC Voluntari.

CFR Cluj este pe locul 3 în Liga 1, cu 31 de puncte din primele 15 etape. Trei mai puţine decât liderul FCSB. În primul meci din 2021, campioana României o va înfrunta pe Academica Clinceni, pe propriul teren. Partida este programată pe 14 ianuarie, de la ora 20:00. CFR Cluj este neînvinsă în Liga 1 de când echipa a fost preluată de Edward Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe