”Lista neagră” de la CFR Cluj. Care sunt jucătorii de care s-ar putea despărți campioana

Sorin Chiriac 24.12.2020, 18:33
”Lista neagră” de la CFR Cluj. Care sunt jucătorii de care s-ar putea despărți campioana

Eliminati din Europa, șefii de la CFR vor încearca să facă o remaniere la nivelul lotului în această iarnă, pentru a reduce fondul de salarii. Totuși, ei trebuie să fie anteți să nu afecteze calitatea echipei, pentru a putea caștiga al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Alexandru Chipciu este pe lista neagră la CFR Cluj

”Lista neagră” de la CFR Cluj: Chipciu, Latovlevici și alți 5 străini

Pe ”lista neagră” a jucătorilor care s-ar putea despărți de CFR Cluj în pauză de iarnă sunt: Alexandru Chipciu, Ivica Zunici, Luis Aurelio, Iasmin Latovlevici, Mateo Susici, Michael Perreira și Grzegorz Sandomierski. Asta în timp ce mai multi tineri din lot au oferte de împrumut de la echipe din Liga 1 și Liga 2, scrie sport.ro.

Chipciu, salariu record în Liga 1

Chipciu este unul dintre cei mai bine platiți jucători din Liga 1, cu 30.000 de euro pe lună. Cu toate astea, evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor oficialilor clujeni. Mai mult, relația cu antrenorul Edi Iordanescu nu este una extraordinară. Mijlocasul a fost schimbat de tehnician, desi fusese introdus pe durata partidei cu CSU Craiova, părăsind nervos terenul. Croatul Zunici a prins doar 3 minute în Liga 1 și a fost integralist în infrangerea din Cupa României, cu Poli Iași. Astfel că nu este considerat o soluție de viitor pentru echipă, mai ales că are deja 32 de ani.

Lato, eterna rezervă a lui Camora

În acest sezon, Iasmin Latovlevici a acuzat mai multe probleme de sănătate și a jucat puțin. Un alt motiv este și faptul că îl are concurent pe post pe căpitanul Camora. Fostul internațional ar putea fi lăsat să plece liber de contract, dacă primește oferte avantajoase și dacă CFR îl recheamă la echipă pe Mihai Butean, care poate acoperi si acest post.

Pleacă Debeljuh pe bani?

Se pare că mai multe cluburi din Rusia și Turcia sunt interesate de vârful Gabriel Debeljuh. Acesta a avut o primă jumătate de sezon bună la Cluj, iar cluejnii vor să primească minimum 1 milion de euro în schimbul lui. Dacă ofertele vor fi la nivelul dorit, oficialii clujeni îl pot lăsa să plece, avândîn lot atacanți ca Rondon, Omrani sau Vojtus.

Perreira, în ultimele șase luni de contract

Michael Perreira intră în ultimele sase luni de contract cu CFR Cluj, iar mijlocasul francez de 33 de ani s-ar afla in contact cu echipe din Turcia si zona araba pentru parafarea unei intelegeri. Susici pare sa isi fi pierdut locul de titluar indiscutabil, dupa venirea lui Iordanescu, iar fundasul croat poate accepta ofertele din China sau Croatia. In plus, oficialii nu doresc neaparat plecarea lui Luis Aurelio, dar portughezul este concurent pe post cu Djokovici, Hoban, Soares si Itu (plus Anton), si a fost deja anuntat ca va juca foarte putin in acest sezon.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe