Chat GPT l-a ajutat să-și facă o iubită în doar o oră. Ce i-a cerut chatbotului

Alex Matei 23.03.2023, 18:07
Chat GPT l-a ajutat să-și facă o iubită în doar o oră. Ce i-a cerut chatbotului

ChatGPT a devenit cea mai răspândită aplicație din istoria digitală. Un bărbat a lăudat-o pentru că l-a ajutat să își organizeze o întâlnire în numai o oră. Individul și-a împărtășit experiența pe care a trăit-o pe TikTok.

Un bărbat din străinătate a lăudat ChatGPT

Celibatarii plini de speranță folosesc ChatGPT pentru a securiza numerele de telefon ale femeilor pe care doresc să le cucerească. Însă un bărbat mai inspirat a încercat robotul – care poate să scrie și poezii romantice – pentru a vedea care sunt șansele de reușită. Spre surprinderea lui, aplicația l-a ajutat mai mult decât s-ar fi putut aștepta el. Individul a primit o întâlnire în doar o oră folosind ChatGPT pentru a-l ajuta să pară mai fermecător.

Omul a povestit că atunci când a întrebat ChatGPT „mă poți ajuta să obțin întâlniri Tinder?”, sistemul a generat sfaturi pentru a crește șansele oamenilor.

Bărbatul și-a împărtășit experiența pe care a trăit-o pe TikTok pentru a-i încuraja și pe alții să utilizeze serviciile puse la dispoziție de cea mai răspândită aplicație din istoria digitală.

Trebuie să folosești totul în avantajul tău când vine vorba de platformele de socializare.”, a transmis bărbatul de pe Tinder.

Ce este ChatGPT și la ce folosește aplicația

ChatGPT a fost lansată pe 30 noiembrie 2022 și face parte dintr-un set mai larg de tehnologii dezvoltate de OpenAI, un startup cu sediul în San Francisco și care are o relație strânsă cu Microsoft. Chat GPT este reprezentantul unei noi generații de sisteme de inteligență artificială care pot conversa, pot genera text lizibil la cerere și chiar pot produce imagini și videoclipuri inedite pe baza a ceea ce a învățat dintr-o bază de date vastă, așa cum e marele Internet.

Aplicația se poate lăuda cu peste 100 de milioane de utilizatori doar în primele două luni de la lansare. Creatorul ChatGPT a recunoscut însă că se teme de cum ar putea evolua această tehnologie.

”Trebuie să fim prudenți”

Directorul OpenAI, compania care a creat chatbotul ChatGPT, susține că inteligența artificială ar putea revoluționa întreaga societate, însă și-a exprimat temerea că această tehnologie ar putea fi folosită pentru a crea dezinformare la scară largă, dar și pentru a lansa atacuri cibernetice.

În interviul acordat pentru ABC News, Sam Altman a declarat că inteligența artificială poate fi ”cea mai importantă tehnologie” care ar putea să îmbunătățească drastic viața oamenilor.

Trebuie să fim prudenți în această privință. Cred că oamenii ar trebui să fie bucuroși că suntem puțin speriați de acest lucru”, a punctat Sam Altman, directorul executiv al companiei OpenAI, pentru postul american de televiziune ABC News.

Urmăriți Playsport.ro și pe